Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egyik barátnőm mindig olyan...

Egyik barátnőm mindig olyan cucokat vesz mint én és mindig azt mondja hamarabb megvette mikpor én már 3 hete megvettem meg ienek! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 20:01
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Sajnos semmit nem tudsz csinálni... :S Elvégre nem korlátozhatod, hogy ezt megveheted, ezt meg nem, mert nekem is ilyen van. Amúgy én is ki nem állhatom, ha valakin ugyan olyan ruha van, mint amilyen nekem van... Utálom :S Ha meglátom valakin, két másodpercig mérges leszek, utána két másodpercig szomorú, utána pedig csak azt mondom, hogy "A jobbat utánozza... :)" :D Én ennyit tudok tenni... Nem kellemes dolog, de hát ez van... :S
2009. okt. 8. 20:14
 2/10 anonim ***** válasza:
57%

Nyilván tetszik neki az öltözködésed, a stílusod, emiatt felnéz rád, és majmol, ennek örülnöd kéne, nyilván van egyéniséged, nem úgy, mint neki.

Azért elég gáz lehet, ha másolja a ruhatárad, beszélgess el vele, hogy téged ez zavar. Ajánld fel, hogy elmész vele várásolni, és mutatsz neki olyan ruhákat, amik neki tetszenek, és jól állnak, de neked nem kellene:D

2009. okt. 8. 20:19
 3/10 anonim ***** válasza:
71%
Nekem meg abból van elegem az ilyen:"másoslod a stílusom mániásoktól.Könyörgöm a boltokban ugyanazokat árulják és ha neki az tetszik nem veheti meg?Az ilyen hozzállást felejtsd el de rögtön!
2009. okt. 8. 20:38
 4/10 anonim ***** válasza:
34%
nekem is van ilyen barátnőm, már a körme is olyan színű mint nekem, a haja színe is, sőt van 3-4 egyforma ruhadarabunk...áhhh idegesítő tud lenni jah van ugyan olyan színű hajpántja is...legközelebb mit majmol rólam:O már kíváncsi vagyok:S
2009. okt. 8. 20:58
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
Ne tegyél semmit. Miért kéne bármit is tenni? Úgyis minden harmadik tinilány pontosan ugyanúgy néz ki, mint te. Legalábbis kívülről nézve.
2009. okt. 9. 08:41
 6/10 anonim ***** válasza:
57%
Vásárolj a turkálóban. Tuti nem tud ugyanolyat venni, és még te is sokkal egyedibb leszel.
2009. okt. 9. 16:18
 7/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat máris jobban érzem magam me vettem sálat tuti nem lesz ien neki mert ez egyedi és nincs belőle több legalább is nem sok xD
2009. okt. 9. 18:58
 8/10 anonim ***** válasza:
szólj hogy mi lesz :)
2009. okt. 9. 19:38
 9/10 A kérdező kommentje:
eddig minenkinek tetszett még neki i sés még nem vett olyat :)
2009. okt. 13. 17:29
 10/10 A kérdező kommentje:

már akar oan sálat

és vettem egy pólót és már a boltba akart menni ahol vettem, de ez volt az utolsó:D:D

2009. okt. 17. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!