Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van az h minden gatya...

Miért van az h minden gatya kinyúlik/tágul kb 3-4 felvétel után?

Figyelt kérdés
Nem vet fel a pénz, nincsenek márkás cuccaim. Gatyát a New Yorkerbe vagy a Pimkie-be szoktam venni, esetleg 1-2 butikban, de mind olyan sz.r hogy kb 3x felveszem és lóg a seggemen, a combomon, pedig először még tök jól állt, jól feszült rajtam, aztán ugy nézek ki, mintha 2 számmal nagyobb gyata lenne rajtam... Gondolom a gyártók is arra mennek, h minél többet vegen az ember tehát nem lényeg a minőség.. De nem értem, miért van ez.. Manapság minden farmer kicsit elasztikus nyúlós anyag, de lehet egyáltalán még olyan kapni mint régen a full moon gatyák? azok soha nem nyúltak ki 2 év alatt sem....

2013. jún. 5. 10:30
 1/6 anonim ***** válasza:
A Mayonak vannak ennyire merev anyagú nadrágjai mint anó a Fullmoonnak voltak illetve pl. a Retroban lehet ilyet kifogni. Tényleg úgy kell vadászni a klasszikus farmeranyagra....tényleg a Mayo a tuti de azok is 13-15 ezerbe kerülnek.
2013. jún. 5. 15:35
 2/6 A kérdező kommentje:
de elég durva h 8-9 e ft körül még sz.rt kap az ember...
2013. jún. 5. 16:26
 3/6 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Én ezért nem veszek gatyát Pimkie, Tally weijl, new yorker szintű boltokban mert kicsivel többért már normálisat vehetsz.

2013. jún. 5. 16:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Velem még nem fordul elő ilyesmi. Egy kicsit nyúlik igaz, de minden mosás után feszes lesz. És a "nyúlt" állapotában sem lötyög rajtam. Egyébként a kedvenc farmerom kb 7-8 ezer volt, és a Szuperban vettem. (Nem az a tipikus hű, de márka.)
2013. jún. 5. 16:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Fiú vagyok,általában 7-8-10 ezres farmerokat veszek és én is szembesültem ezzel a nyúlásos problémával. Mosás után mindig egy kicsit visszaáll,de pár hónap után mindenképp kitágul véglegesen. Pólókra és pulóverekre is igaz ez néha, és nagyon idegesít,de egy ideje már eggyel kisebb méretet veszek ami már határeset és így oldom meg. Nyilván vannak 20 ezres farmerok is,de nem hiszem,hogy kb. 10 ezerért ennyi várható el..
2013. jún. 5. 17:18
 6/6 A kérdező kommentje:
hát ez a szörnyű, hogy manapság, arra mennek, h az ember minél előbb cserélje a dolgait és gondolok itt most a műszaki cuccokra is.. Mosás után nekem is visszaáll az anyag, és kb 2x leülök benne, fél óra múlva, már ugyanúgy lóg, egyszerüen hihetetlen.. Igazából nekem 8 e ft is sok egy gatyára, nem még 13-15 e ft.
2013. jún. 6. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!