A lovaglócipő csak lovaglásra alkalmas?
Figyelt kérdés
A lovaglócipő csak lovaglásra alkalmas, vagy használható utcai cipőként is, aszfalton való járásra is?2013. jún. 5. 10:03
1/6 anonim válasza:
Használható utcai cipőként is, csak nagyon vastag és kemény a talpa, tehát nem igazán hajlik ez kényelmetlen lehet egy idő után. Ja és aszfalton nincs para, de ha bemész valahova, ahol kő van, számíts rá, hogy csúszni fog.
2/6 anonim válasza:
szerintem, ha cipőt szeretnél, ne lovagló cipőt használj, nem drágán lehet kapni "normális" cipőket is
3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos ritkán kapok 42-es női bőr cipőt, lovaglóban viszont mindig látok, ezért kérdeztem...
Köszönöm a válaszokat!
2013. jún. 18. 01:46
4/6 anonim válasza:
:9
de használhatsz lovagló cipőt is... bár én nem mennék benne az utcán, ha nem lovagolni megyek
egyébként a decathlonban is lehet kapni cipőket vannak szépek és talán 42-es is
vagy a Deicmannban is nézelődhetsz, sokból van női cipőből 42-es azt, hogy bőr-e azt itt a honlapjukon nem tudom megnézni, de ha ki mész valamelyikbe, megmondják :)
5/6 anonim válasza:
bocsi kétszer linkeltem ugyan azt :
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, ezt a két üzletet fedeztem fel én is :-) Köszi!
2013. jún. 20. 23:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!