Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A lovaglócipő csak lovaglásra...

A lovaglócipő csak lovaglásra alkalmas?

Figyelt kérdés
A lovaglócipő csak lovaglásra alkalmas, vagy használható utcai cipőként is, aszfalton való járásra is?

2013. jún. 5. 10:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Használható utcai cipőként is, csak nagyon vastag és kemény a talpa, tehát nem igazán hajlik ez kényelmetlen lehet egy idő után. Ja és aszfalton nincs para, de ha bemész valahova, ahol kő van, számíts rá, hogy csúszni fog.
2013. jún. 5. 11:15
 2/6 anonim válasza:
szerintem, ha cipőt szeretnél, ne lovagló cipőt használj, nem drágán lehet kapni "normális" cipőket is
2013. jún. 17. 22:23
 3/6 A kérdező kommentje:

Sajnos ritkán kapok 42-es női bőr cipőt, lovaglóban viszont mindig látok, ezért kérdeztem...

Köszönöm a válaszokat!

2013. jún. 18. 01:46
 4/6 anonim válasza:

[link]

:9

de használhatsz lovagló cipőt is... bár én nem mennék benne az utcán, ha nem lovagolni megyek

egyébként a decathlonban is lehet kapni cipőket vannak szépek és talán 42-es is

vagy a Deicmannban is nézelődhetsz, sokból van női cipőből 42-es azt, hogy bőr-e azt itt a honlapjukon nem tudom megnézni, de ha ki mész valamelyikbe, megmondják :)

[link]

2013. jún. 18. 10:53
 5/6 anonim válasza:

bocsi kétszer linkeltem ugyan azt :

[link]

2013. jún. 18. 10:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, ezt a két üzletet fedeztem fel én is :-) Köszi!
2013. jún. 20. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!