Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kis mellekhez milyen pólókivág...

Kis mellekhez milyen pólókivágás passzol?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az a helyzet,hogy van rajtam egy kis fölösleg,viszont a melleim elég kicsit (70/A-B). Szerintetek milyen dekoltázs állna jól? Van olyan ami optikailag egy picit nagyobbnak mutatja a melleimet? Egyáltalán milyen ruhák mennek a kis mellekhez,a széles csípőhöz és a széles vállakhoz?

Előre is köszi a választ!

15/L

2009. okt. 7. 20:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez engem is érdekelne. :D
2009. okt. 8. 18:46
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
széles csípőn szerintem segít a sötét nadrág, kismellekhez pedig jól passzol a csőtop. 17/L
2009. okt. 8. 19:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
a V kivágás kissebíti a melleket a magas nyakú egy jó melltartóval növeli.. még régebben olvastam 17L
2009. okt. 8. 20:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Mélyen dekoltált felsőt ne vegyél fel, mert kiemeli a "hiányosságaidat". Egy mintás, de főleg mellnék feliratos póló viszont optikailag nagyobbítja a ciciket.

Széles csípőhöz a sötét naci vagy szoknya jól áll, a világos viszont szélesít. A túl szűk szárú nadrágtól szintén szélesebbnek látszik, mivel a vádlidat vékonyítja, így olyan, mintha minden "felvándorolna" a csípődre és a combodra. A csípőfazonú nadrág is előnytelen. Szoknyából a harang szabású nagyon tuti:D

2009. okt. 8. 20:25
 5/7 anonim ***** válasza:

én is kicsit szélesebb vagyok alul és kicsik a melleim. a kivágott felsőtől nagyobbnak tűnik az enyém, kell egy jó push-up melltartó is. vegyél olyan felsőket amik esetleg fodrosak mellrésznél. viszont kerüld a garbókat, a szűk nyakú felsőket. és szerintem a csőtopp is kisebbíti, főleg ha a csípőd széles.

persze ezek nem szabályok, nekem ezek a tapasztalataim.

2009. okt. 8. 21:53
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,mindenkit felpontoztam:)
2009. okt. 9. 14:54
 7/7 anonim ***** válasza:
A vízszintben csíkos optikailag növeli. :)
2009. okt. 10. 18:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!