Ennek a ruhadarabnak mi értelme? És mi a magyar neve? Cicaruha?
Figyelt kérdés
Lehet ilyet kapni valahol olcsóbban (galaxy-set)? Igazából szeretnék egyet, csak nemtudom, nem kényelmetlen? Hogyan megy az ember el egy ilyenben pl. wcre? xD
Vagy ez mire jó tulajdonképpen? :D
2013. jún. 4. 17:30
1/8 anonim válasza:
Max alsóruha, képzeld el rajta egy lenge nyári ruhát, lehet érdekes és nem lenne olyan gáz :) amúgy fogalmam sincs mire jó :)
2/8 anonim válasza:
:O Szerintem inkább hanyagold a témát, ez borzalmas! Még a legjobb alakon is hülyén mutat, az utcán szerintem mindenki döbbenten nézne rád, nem egy megszokott látvány. Ráadásul a galaxy-minta is már eléggé kiment a divatból.
3/8 A kérdező kommentje:
természetesen én is úgy gondoltam, hogy veszek rá vmit :)
így azért tényleg vicces lenne :D bár nemtom, ha ez alapból se utcai használatra van tervezve, akkor mindegy?
2013. jún. 4. 17:43
4/8 anonim válasza:
Szerintem menő de nem utcára,max valami buliba.
5/8 anonim válasza:
Szerintem buliba simán jó..felveszel rá egy bőrdzsekit, vagy egy laza pólót
6/8 anonim válasza:
a kérdésed és a kommented valahogy ütik egymást XD amúgy ez olyan, mint egy szörfruha, csak ujjatlanban :D
7/8 anonim válasza:
Sztem szexi :D
De csajok, csak egy kérdésem lenne: ebben h mentek ki pisilni? :DDDD
18/F
8/8 anonim válasza:
Szerintem ez egy nagyon nyári overall. :D
Pisilni meg kivetkőzöl magadból teljesen. :D Utcára idiótán néz ki, praktikusnak nem praktikus, otthonra meg van ennek lengébb változata (azt szokták inkább cicaruhának hívni felénk, ilyen, csak kicsit lyukacsosabb és szexshopból van XD).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!