Fiú létemre vettem 1 térd, és 1 boakfixet, ma először a térdfixben cipőben voltam suliban, de kicsit bebüdösödött a harisnya, ami átlátszó! Mit tegyek, hogy ez elő ne forduljon mégegyszer?
Figyelt kérdés
2013. jún. 4. 17:16
11/14 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom (srác)hogy ha tiszta nejlonharisnyát veszek fel sportcipőhöz,akkor nem lesz büdi a lábam sem a harisnya nap végén sem, pedig nem használok semmit, csak ha többször felveszem,hogy nincs kimosva 3-4 alkalommal,akkor szokott, akkor meg kimosom.
12/14 anonim válasza:
"Bár dobd ki nyugodtan,anyádék ha megtalálják magyarázkodhatsz!"
Bocsi,de igaza van a 10.válaszolónak.Egyáltalán minek neked fiú létedre boka,meg térdfix?Nem tudsz viselni egy normális pamutzoknit,annyi van belőlle?!Mindezzel csak azt fogod elérni,hogy egyszer majd jól kiröhögnek,a te fejed meg olyan lesz mint egy százaskörte.Én még egyetlen férfin sem láttam ilyesmit.Elmondanám,ez amit te viseltél,nőknek lett kitalálva.
A válasz a kérdésedre:Dobd ki szépen a boka-térd fixecskéidet,aztán vegyél magadnak jópár pamutzoknit,és azt viseld!Nem tudom a barátnőd(ha van)mit szól(na) mindehez?Gondolkodj el ezen egy kicsit,és SORRY!
13/14 anonim válasza:
Áh, ilyen idiótának nincsen nője, szerintem ezt akarja kompenzálni ezzel a cselekedetével. Meg azt, hogy lábfétise van.
14/14 anonim válasza:
Csak tudnam , hogy a nok miert hordjak ha itt mindenki ellene van a nejlonnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!