Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Minél szűkebb a nadrág annál...

Minél szűkebb a nadrág annál menőbb?

Figyelt kérdés

A kérdés férfi nadrágokra vonatkozik, és ha lehet nemi beállítottságtól függetlenül maradjunk a divat témánál.

Fiúk lányok véleménye is jöhet, a végére írjátok is oda korotokat nemeteket.

2013. jún. 4. 12:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Gyökerek akik ilyen szűk nadrágot hordanak...

Fiúknál különösen, mert felébreszti a gyanút, hogy homoszexuális az illető + egészségtelen is mert összenyomja a falloszt és a golyókat, ami után nemző képtelené válhat az illető... persze ez nem mindenkinek probléma.. a melegeknek tökmind1.. ergo aki fiú létére ilyen szűk valamiket hord, az homokos.

2013. jún. 4. 16:17
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem az nem férfi, aki ilyen nadrágot felvesz. Ha valaki divatból hord ilyet, az meg is érdemli, az csak egy birka... egy buta birka...

Kényelmesnek biztos, hogy nem kényelmes...

Ennél már csak az jobb, amikor fel sem húzza rendesen, csak lóg a segge a semmibe. Talán meg kéne tanulniuk, hogy a wc-be kell tenni, ami ott hátul kijön, nem a nadrágban tárolni...

2013. jún. 4. 19:31
 13/17 anonim ***** válasza:
hát van akinek jól áll, valakinek meg nem. egyébként elég sokan hordanak szűk nadrágot, szóval elég menő, de ha nagyon nem áll jól, akk inkább nevedd fel. egyébként nekem bejönnek a szűk nacis fiúk. 17/L
2013. jún. 4. 20:01
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem vannak teljesen szűk, végig feszülős, sztreccs csőfarmerjaim. Nagyon szeretem őket, egyáltalán nem kényelmetlenek, mivel sztreccses anyagúak, nyúlik ott ahol kell, ezért egyáltalán nem nyom sehol, viszont teljesen rám feszül mindenhol. :) Abszolút kényelmes viselet!

A legfontosabb az, hogy sztreccses anyagból legyen, különben tényleg kényelmetlen lehet üléskor. Meg ha nem sztreccses és emiatt nem enged az anyag, akkor az nem is áll olyan jól általában, mert nagyon meg tud gyűrődni olyan helyeken, ami nem mutat jól.

Az hogy annál menőbb e, minél szűkebb, azt nem mondom hogy feltétlen így van, annak ellenére, hogy hogy én is ilyeneket hordok. Szerintem inkább az a menő, ami jól áll rajtad, és amiben jól érzed magad. És hogy ez pont egy lazább, vagy egy extra feszülős csőfarmer, az már mindegy, bár tény, hogy pár éve a feszülős csőfarmer divatos a fiúkon is. :)

Ha jó alakod van, nyugodtan felveheted a teljesen feszülős csőfarmerokat is, de szánj időt a keresgélésre, és sztreccses anyagút vegyél mindenképpen. Ne azzal foglalkozz, hogy másnak mi jön be, hanem, hogy neked tetszik e, és jól érzed e magad benne. Lehetetlen dolog megfelelni mindenkinek, mert egy szűk korosztályon belül is, van akinek az extra szűk jön be, van akinek a lazább fazon.

Egy dologra nagyon ügyelj, hogy egy csőgatya sose lógjon a seggeden, mert az nagyon elrontja az összképet. A csőgatyának mindenképpen legalább egy kicsit feszülnie kell a seggen! :)

Az hogy férfias e valaki csőgatyában, az pedig attól függ, hogy az illető alapból férfias e. Aki igen, az feszülős csőgatyában is az lesz, aki meg nem, azon a lazább gatya sem segít.

28F

2013. jún. 5. 10:35
 15/17 anonim ***** válasza:
A 2.3. -Tol kerdeznem,hogy nem vettek meg eszre, hogy pont a nok kezdtek el hordani a ferfiaknak gyartott ruhakat?
2013. jún. 8. 16:52
 16/17 hangszoros válasza:
15/15 Ez a divat dili egy hülyeség. Ne én legyek a ruháért! Amibe jól érzem magam az a jó. Itt ember elmondja-magyarul- a divat célját: http://www.youtube.com/watch?v=v9fMw5EkRTc
2013. jún. 10. 11:16
 17/17 anonim válasza:

06-04 16:17 :

Szerintem a te általad említett emberek nem is baj, ha nemzőképtelenné vállnak, még ha nem is feltétlen melegek...

2013. júl. 2. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!