Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vans Authentic cipőt "lehet"...

Vans Authentic cipőt "lehet" hordani nem szűk farmerhez-vászonnadrághoz?

Figyelt kérdés
Egyik nadrágom sem szűkített sehol,amolyan "sima" farmereim vannak,tehát a bokánál is nagyobb hely van hagyva.

2013. jún. 3. 21:00
 1/5 anonim válasza:
menj el valahova próbáld fel, ha neked tetszik úgy hord nyugodtan, nekem is ilyen cipőm van, bár én csak csőgatyával hordom 19/F
2013. jún. 13. 18:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Természetesen nem kötelező hozzá a csőnadrág, de azzal néz ki talán a legjobban. Nekem nem Era/Authentic van (hanem Old Skool), de azt sem így hordom. Ennek az a fő oka, hogy nem bírom annyira csőgatyát :D De valóban, meg kell nézni "rendes" nadrággal is, ha nem túl bő a szára, azzal is simán jó lesz.
2013. jún. 23. 14:06
 3/5 anonim válasza:
első vagyok. Old Skool még megy is rendes gatyához, olyanhoz ami nem annyira bő persze.
2013. jún. 23. 17:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Persze, olyanra gondoltam, azért is írtam azt, hogy "rendes", hogy mégiscsak megkülönböztessem a "cső"-től :D De mivel részemről az Era/Authentic páros sem zárható ki beszerzés szempontból teljesen, majd meglátjuk...Lehet rászánom magam, de inkább maradnék azoknál a "slim fit"-es gatyáknál. Azokkal is jó lehet szerintem (mindhárom).
2013. jún. 23. 17:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Pl. ez sem olyan szűk szárú nadrág, de szerintem így is jól néz ki (igaz, hogy ez Era, és nem Authentic, de hát majdnem ugyanaz :D)

[link]

2013. jún. 30. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!