Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mióta van meg a Converse-ed?...

Mióta van meg a Converse-ed? Mi kezdett el azóta szétjönni rajta?

Figyelt kérdés
Idegesítő, hogy két hét után mindig szétjön az a ragasztás, ami a gumit ott tartja a szövetnél, de nemtom, hogy tovább fog-e romlani...
2009. okt. 6. 21:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem 3éve megvan,és semi baja.
2009. okt. 6. 22:03
 2/7 anonim válasza:
Nekem 4éve van meg lassan és most kezd bomolni lassan...
2009. okt. 7. 08:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem 1,5 éve van meg. Kívülről semmi baja. Azonban belülről a sarkamnál már eléggé elkopott, ledörzsöltem.
2009. okt. 7. 12:09
 4/7 anonim ***** válasza:
2és fél éve kb. Talpa teljesen kettérepedt, belülröl is "mállik" szét. Már nem is hordom. :/
2009. okt. 7. 16:12
 5/7 anonim ***** válasza:
3 éve van meg, 4 pár és semmi baja.
2009. okt. 7. 20:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem kb 1 éve van meg, de ott ahol kezdődik a fehér orr rész, előtte ott behajlik a gumi és lejön a vászonról :S És lejött egy szürke csík xD pedig olyan jók. :(
2009. okt. 9. 23:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyelőre én nyertem:) Nekem 7 éve van meg, fehér (volt:)), de mindent csináltam már benne amit el tudsz képzelni, iskolába jártam, kirándultam, fociztam, bicikliztem, kutyát sétáltattam (tok most is), mintha nem akarna szétesni:D

Annyi baja van az enyhe törtfehér árnyalaton túl, hogy ahogy lépek, és az ujjaknál van az a hajlás, remélem világos, na ott a szélén a gumi elengedte az anyagot, de ez már fél év után megvolt és nincs semmi extra ezzel.

2009. okt. 10. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!