Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek milyen jelmez...

Szerintetek milyen jelmez lenne ami jó és nem ciki?

Figyelt kérdés

a suliban lesz egy haloween buli, és oda csak jelmezben lehet menni.kötelező elmennem mert szervező vagyok.tánc lesz meg kaja minden. de nem tudom mibe menjek , mert nem akarok (sok) pénzt áldozni rá (mert nem tehetem meg) és nem akarom h ciki legyen. ez csak felsősöknek van szval nem akarok hülyének kinézni,szerintetek?

14/L

2009. okt. 6. 20:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%

Szia!

1. Öltözz Ördögnek :D fekete/piros gatya és felső egy pisor haristyaszárat kitömsz vattával kész a farkad végére váhógsz fekete anyagból szivecskét vagy villámot vagy hasonlót.... aztán egy hajpánt amin van ördögszarv az nem drága.... erős fekete smink é skész is :P

2.Boszi : fekete gatyó toppal, egy seprű egy jópofa fekete sapkaszerüség erős smik és ez is kész van XD

Jobb most nemjutott hirtelen eszembe

2009. okt. 6. 20:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Első vok jah és a boszisnál a hajd göndörítsdbe (ha egyenes) vagy kócold kicsit össze
2009. okt. 6. 20:55
 3/11 anonim ***** válasza:
34%

ördög az szerintem is jó, de figyi:

-nagyon mini piros, rakott miniszoknya

-sima fekete póló több helyen kiszaggatva

-ördögszarv

-ördögfarok

-a miniszoknya alá egy fekete pamutsort (de rövidet)

-és a fekete rövidnaci fenekére írj fel valami huncut de vicces feliratot csillámfestékkel (pl Kiss here vagy valami hasonló)

2009. okt. 6. 21:06
 4/11 Thurston ***** válasza:
77%
Ha feltétlenül egy szánalmas gyökérnek akarsz tűnni, akkor tényleg csináld azt, amit az utolsó írt.
2009. okt. 6. 21:12
 5/11 anonim ***** válasza:
65%

Egyetértek 21:12!!

Ez egy ördög k**** lenne....:)

2009. okt. 6. 21:27
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

ha az ördög nem jön be öltözhetsz fekete macskának is, a ruha teljesen fekete meg még egy hajráf amin cicafülek vannak. :)

kérdezd meg barátnőidet, hogy mik lesznek, mert nem kell 20 boszi vagy ilyesmi

2009. okt. 7. 17:35
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem akarok senkit kritizálni, de minden második ember így fog felöltözni, ahogy írtátok.

Ha Budapesten élsz, érdemes elnézni pár jelmezkölcsönzőbe. Én nem rég voltam szalagavtós ruha ügyben jó néhányban, és nem is gondoltam volna, de 1-2 ezer forintért nagyon jó jellmezeket lehet kölcsönözni. Szerintem bőven megéri az árát.

[link]

[link]

A Maszkába mindenképpen menj el, mert ha nem is kölcsönzöl ki semmit, nagyon jó kelléket találhatsz jó áron!:))

Minnél hamarabb nézd meg őket, mert elég kelendőek a ruhák és nehogy kiválogassák!

2009. okt. 9. 16:09
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyik évben én is boszi voltam rokker féle, bakancsal tüllös szoknyával seprűvel

Ami jópofa volt az a vak egér:nagy egérfülek, csíkosbot,szemüveget befeketíteni valami kerekkartonnal, egérbajusz

dugóhúzó:egy zsinórra volt dugó kötve, azt húzta ilyen tuti lesz

ahippi mindig jó, bőzárú gatya, trikó píszes felirat nyaklánc, fejpánt,esetleg virágok

csöves, madrilyesztő, indián

voltam kéményseprő--vacakul éreztem magam

2009. okt. 9. 19:53
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem kell ijesztőnek lenni, valahol olvastam itt méhecske jelmezt sárga bő póló fekete szigetelőszalaggal csíkozva, hajpántra erősített szarvacskákkal.

Befestheted az arcod véresre hullásra,maszatosra, és kész a zombi.

2009. okt. 10. 14:45
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Keresgélj jelmezekről képeket a neten, webboltokban. Azok alapján a saját stílusodra/hétköznapibbra alakíthatod a ruhát. Így kreatív és csinos leszel, és nem fognak megbámulni azok sem, akik nem tudják, hogy iskolai programra készülsz.
2009. okt. 10. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!