Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk közületek ki az (rajtam...

Fiúk közületek ki az (rajtam kívül) aki mezítláb cipőben (mezítláb van a lába a cipőben) vagy átlátszó térd vagy bokafixben cipőben jár suliba hosszú nadrághoz?

Figyelt kérdés

2013. jún. 1. 15:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
36%
Az utolso hozzaszolasokbol en azt szurtem le, hogy ha egy ff-i nejlon anyagu zoknit,harisnyat,terdfixet vesz fel, akkor az elegge furcsa,mi tobb lehet,hogy radiator! De akkor mi a helyzet a pamut zoknit viselo lanyokkal,foleg ha teszem azt az a zokni pont fekete? Az ilyen lanyokrol milyen velemeny alakult ki?
2013. jún. 8. 18:27
 12/18 anonim ***** válasza:

"a magyar társadalom" nevetnem kell. miért hiszi mindenki azt, hogy ez csak itthon működik? kiküldeném Amerikába és sírva szaladna haza.

hogy szegény kérdező is előrébb jusson: nem egészséges, ha zokni nélkül veszel fel egy cipőt, ne hordd úgy. van pamut titokzoni, esetleg azt vedd fel hozzá. milyen az átlátszó térd vagy bokafix? az mindig látszik! fiúnál nagyon előnytelen tud lenni, annyi a férfiasságodnak más emberek szemében.

milyen cipőről van szó? mert általában a férfiaknál nem gáz, ha kicsit kilátszik a legkisebb szárú zoknid része, ami mondjuk nem virágmintás. fekete mindig jó, esetleg szürke vagy sötétbarna. de elvárás, hogy a zokni mindig sötétebb legyen, mint a cipőd, erre figyelj oda.

segítenél egy képpel a cipődről amit így oldasz meg. :)

2013. jún. 26. 13:09
 13/18 A kérdező kommentje:
Mai világban élek, engem ne oktassatok k ih mi az a bokazokni mert tudom, 25000 párom van, csak utálom a zoknikat, és ezért nem veszek fel soha ! Nyáron mezítláb cipőben járok mindenhova, télen pedig női átlátszó térd vagy bokafixben, átlátszó meg fekete harisnyanadrágban járok mindenhová !!!
2013. jún. 27. 21:03
 14/18 anonim ***** válasza:
akkor mi a kérdésed lényege? ismerkedni akarsz ugyanilyen emberekkel? azt nem itt kell.
2013. jún. 30. 23:13
 15/18 anonim válasza:
Kedves kérdező. Ne is törődj evvel a sok maradi bigott prűd emberrel. Nyugodtan hord azt, amit akarsz, ami Neked tetszik, biztos jól áll rajtad. :-)
2013. júl. 8. 22:25
 16/18 anonim ***** válasza:

Mit bántjátok a kedves kérdezőt már?

én imádom a cukika bokafixeket sőt még a combfixeket is!

de pink rúzzsal az igazi + édibédi rózsaszín cipőcskével :)

22/f

(LOL)

remélem érthető a lényeg ;) kérdező talán benned TROLL társban leltem?

2013. júl. 10. 23:05
 17/18 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs ki mit hogy lát jónak, sokaknak ha igénytelen ha nem ez van igen nyáron én is mezítláb hordom a cipőt, eszembe nincs plusz valamit fel venni, sőt még mondok jobbat ahogy jön a jó idő nincs már hidegek még boxert sem veszek fel, miután tisztálkodók nap végén így csepet sem tarom igénytelenek magamat ezek miatt, van bizonyos helyett amikor a kényelem elörébb van mind pl ezzel a 2 dologgal, hogy zokni nélkül hordom a cipöt meg hogy nem veszek fel boxer alsót, tehát ahogy kényelmes úgy öltöz.😉😉
2021. jún. 1. 04:48
 18/18 anonim válasza:
Zokni nélkül amikor csak van rá lehetőség inkább kerülöm a zoknit es a boka fixet
2023. ápr. 1. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!