Fiúk közületek ki az (rajtam kívül) aki mezítláb cipőben (mezítláb van a lába a cipőben) vagy átlátszó térd vagy bokafixben cipőben jár suliba hosszú nadrághoz?
"a magyar társadalom" nevetnem kell. miért hiszi mindenki azt, hogy ez csak itthon működik? kiküldeném Amerikába és sírva szaladna haza.
hogy szegény kérdező is előrébb jusson: nem egészséges, ha zokni nélkül veszel fel egy cipőt, ne hordd úgy. van pamut titokzoni, esetleg azt vedd fel hozzá. milyen az átlátszó térd vagy bokafix? az mindig látszik! fiúnál nagyon előnytelen tud lenni, annyi a férfiasságodnak más emberek szemében.
milyen cipőről van szó? mert általában a férfiaknál nem gáz, ha kicsit kilátszik a legkisebb szárú zoknid része, ami mondjuk nem virágmintás. fekete mindig jó, esetleg szürke vagy sötétbarna. de elvárás, hogy a zokni mindig sötétebb legyen, mint a cipőd, erre figyelj oda.
segítenél egy képpel a cipődről amit így oldasz meg. :)
Mit bántjátok a kedves kérdezőt már?
én imádom a cukika bokafixeket sőt még a combfixeket is!
de pink rúzzsal az igazi + édibédi rózsaszín cipőcskével :)
22/f
(LOL)
remélem érthető a lényeg ;) kérdező talán benned TROLL társban leltem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!