2013-ban milyen férfi cipő divatos?
Most persze ne úgy értsd, hogy a Gucciból vegyed a cipőidet, csak érdemes körülnézni a nagy márkaneveknél, mielőtt vásárolni indulsz, hogy mi az aktuális trend. Aztán már csak a hasonló stílust kell megtalálni az "alsó kategóriás" üzletekben.
Hát a gucci között nem is találtam magamnak valót:) De a többi között már azt hiszem van olyan ami tetszik.
Azt elfelejtettem oda írni, hogy 19 éves vagyok. Nem ilyen bowli gatyi cipőt akarok. Mert azok 1 hónap alatt szét mennek. Valami jó kis nike vagy converse.. vagy bármi ami jól néz ki és minőségileg is jó.
Az ilyen elegánsabb utcai cipőt magam is szeretem:) Főleg mikor színben bőrkabáttal is összepasszol. Mondjuk ebben az esetben csak olyat hordok ami kabát-cipő színben passzol. Csak most az évszak nem a legmegfelelőbb rá.) De az biztos, hogy egy jó elegáns-divatos bőr félcipő megéri az árát. Hisz az ilyet csak 1szer kell megvenni és ha vigyázunk rá, több évig jó lehet.
Az ilyen mokaszin sose tartozott a kedvenceim közé. Úgy érzem nem is fog. Valahogy nekem az nem férfias. Inkább valami tornacipő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!