Hülye kérdés. Másnál is így van? Mit lehet csinálni?
Szóval, az van, hogy programom lenne, a jövő hét végén és oda ki kell öltözni. Viszont nem mondanak túl jó időt, késő este lenne amikor már hideg van és nem nagyon tudtam mit vegyek fel. Sok választásom nincs, felveszek egy farmert meg az ünneplő felsőmet. Viszont. A felső csak úgy passzol a szereléshez ha betűröm a nadrágba, ezzel az az egy problémám van csak, hogy a farmer, ha leülök ott lent olyan furán néz ki. Mintha tököm nőtt volna:D És ez ezngem zavar, meg az osztálytársaim is elég gyerekesek. Igazából napközben a suliban ha leülök a pólóim hossza eltakarja de így nem fogja... És nem tudom, ezzel lehet kezdeni valamit, vagy nyugodjak bele? Tudöm hülyeség...De engem akkor is zavar.
14/L
Nekem is van ilyen farmerom. Egyszer a bátyám megjegyezte, de ennyi. Engem nem zavar. Akinek nem tetszik, ne nézze. A fiú osztálytársaid meg lehet, hogy csak irigykednek. :DD
Próbálj meg bele nyugodni. Vagy esetleg nem lehet valahogy megigazítani?
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!