Szerintetek hogy vegyem ezt fel?
Figyelt kérdés
kaptam ma egy ilyen inget, felpróbáltam, de annyira hihhetetlenül átlátszó, hogy nem tudom mivel vehetném fel. Hogy szokták ezt hordani? Mit vesznek alá? Köszönöm :)
2013. máj. 30. 22:29
1/5 anonim válasza:
én egy színben egyező topot viselek, bár az enyém homokszínű és nem ennyire átlátszó
2/5 anonim válasza:
Nekem kicsit más,olyan lilás színben van,és nincsenek rajta szegecsek,hanem rövidebb,de ilyen átlátszó.Én olyan szaggatott rövid ujjú felsővel veszem fel,általában feketével vagy sötétkékkel vagy sötét lilával. :)
3/5 anonim válasza:
Toppal. Nekem is van hasonló fehér ingem, én nem feltétlenül fehér topot veszek alá, általában mentát, bézst vagy rózsaszínt :)
4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!:)
2013. máj. 30. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!