Garancia alatt a pénzvisszafizetés vagy a kicserélés érthető?
Figyelt kérdés
kb 4 hónapja vettem egy fekete vans erea cipőt és oldalt kezd leválni meg az orránál kiritkult a vászon anyag :/ 6 hónap garanciát adtak rá . ha visszaviszem kicserélik vagy kifizetik ? cipész megtudná szépen csinálni a cipőt ?2013. máj. 27. 18:07
1/5 anonim válasza:
A cipész manapság drága, én tuti vissza vinném. Ha én valahova vissza viszem általában megkérdezik, hogy választok másikat, vagy a pénzt adják vissza. Vidd be a cipőt, és kérdezd meg, hogy esetleg a pénzt vissza kaphatnád-e
2/5 A kérdező kommentje:
az a baj hogy már egy kicsit ki lett javítva a cipő szvl így akkor már nem veszik vissza ugye ? :(
2013. máj. 29. 15:52
3/5 anonim válasza:
Attól függ hogy lett....ha csak ti ragasztottátok, akkor az nem olyan feltűnő, de én megpróbálnám vissza vinni
4/5 A kérdező kommentje:
hát nem ragasztásról van szó hanem a vans cipő elején kiritkult a vászon és egy nagyon pici lyuk lett rajta amit mi összevarrtunk
2013. máj. 30. 18:26
5/5 anonim válasza:
Akkor is próbáld meg, vár akkor nem össze varrni kellett volna, hanem egyből vissza vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!