Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Www. Outletexpert.hu -ról...

Tejaj kérdése:

Www. Outletexpert.hu -ról rendelt már valaki? Véleményeket tudnátok írni, jó méretet küldenek-e, minőségre stb?! Vagy esetleg www.yancor.com -ról valaki?

Figyelt kérdés

2013. máj. 24. 17:45
 1/6 Madridom válasza:

Múlt héten rendeltem tőlük pár ruhát, és mindent rendben találtam. Minőség, méret és eredetiség is rendben van. Amiket én vettem azokat itt kaptam meg a legjobb áron, de biztosan van kivétel is, ami nem itt a legolcsóbb. További előny a 11000 Ft feletti ingyenes kiszállítás. Amit gyengepontnak érzek, az a garancia hiánya amit egy valamirevaló boltnál megkapsz. Bár én a Hervisben csalódtam már mert nem kicserélték az Adidas cipőmet, hanem javítgatták ami persze semmit nem ért.

Egyébként farmert nem vennék neten mégha sokkal olcsóbb sem, mert azt fel kell próbálni, hogy kényelmes-e. Hiába adnak mindenhez méretet, azért egy pólónál vagy pulcsinál kisebb az esélye, hogy nem lesz megfelelő, mint egy farmernél.

Ami még jó, hogy ha nem felel meg a ruha akkor azt visszaküldheted 8 napon belül és visszakapod a pénzed. Persze a visszaút költségeit neked kell fizetned.

2014. jan. 7. 12:35
 2/6 anonim válasza:
NEM AJÁNLOM senkinek az Outletexpert.hu-t, nem korrekt cég!!! Nagyon gyenge minőségű terméket kaptam és amikor visszaküldtem, NEM UTALTÁK VISSZA A VÉTELÁRAT!
2022. márc. 29. 13:48
 3/6 anonim válasza:
Megtörtént a feljelentés és egy újság is nyomoz a cég után.
2022. márc. 31. 11:35
 4/6 anonim válasza:
Akit megkárosítottak,tegyen feljelentést!
2022. márc. 31. 11:36
 5/6 anonim válasza:
2022. márc. 31. 19:29
 6/6 anonim válasza:
2022. ápr. 5. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!