Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudnék vásárolni amerikai...

Hol tudnék vásárolni amerikai zászlós ruhákat/kiegészítőket?

Figyelt kérdés

Melyik márkaüzletben szokott lenni? (C&A, Zara, H&M, Pimkie...?)

Eger környékén tud valaki olyan helyet, ahol ilyen amcsi zászlós cuccokat lehet kapni? Más városban is jó.

2013. máj. 23. 20:08
1 2
 1/12 anonim válasza:
Én egy budapesti New Yorker-ben láttam ilyen pólót, sálat, rövidnadrágot és farmert. Mondjuk ez úgy 3-4 hónapja volt, de ettől még érdemes benézni.
2013. máj. 23. 20:24
 2/12 anonim ***** válasza:
30%
Ez az viseld csak egy olyan ország zászlaját, ami csak az elmúlt 10 évben milliókat tett nyomorékká és gyilkolt le, köztük rengeteg gyereket. És mindent az olajért. Gratulálok!
2013. máj. 23. 22:08
 3/12 anonim ***** válasza:
New Yorkerben rengeteg van.
2013. máj. 23. 22:26
 4/12 A kérdező kommentje:

Te csak ne gratulálgass itt nekem, te gyökér, mi a f@szt oltogatsz itt le???? Megyek ki Amerikába, de am meg semmi közöd nincsen hozzá! Ha nem a kérdésre válaszolsz, akkor húzz innen!

A többieknek meg köszönöm szépen a választ! :) New Yorkerben megnézem.

2013. máj. 23. 22:51
 5/12 anonim ***** válasza:
15%
Még a gyökerek le is pontoznak, a hülye ringyó meg f*szozik. Menjél Amerikába, remélem felrobbantják a gépedet. :D
2013. máj. 24. 13:30
 6/12 anonim ***** válasza:
65%
Utolsó, senki nem kíváncsi rád.
2013. máj. 24. 13:35
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Ha adnék az ilyen senkik véleményére, akkor már rég megsértődtem volna...
2013. máj. 24. 13:39
 8/12 anonim ***** válasza:
Utóbbi időkben szerintem mindenhol ez van. Minden második emberen vagy amerikai vagy angol zászlót visel. Már a kínai is tele van vele
2013. máj. 24. 16:17
 9/12 A kérdező kommentje:
Téged meg b*sszon telibe egy kamion, köcsög! :D
2013. máj. 24. 17:22
 10/12 A kérdező kommentje:
Egyébként elég undorító dolog másnak a halálát kívánni, főleg 1 feltett kérdés miatt! De ha te így, akkor én is... Egy nagyon sötét, befordult egyén lehetsz, tanácsolom, hogy látogass meg egy pszichológust, ő majd biztosan segít!
2013. máj. 24. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!