Sötétkék ruhához milyen színűre fessem a körmöm?
Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 18:15
4/11 anonim válasza:
Fekete, kék, menta, corall, nude.
6/11 anonim válasza:
mondjuk én bézs színűt, vagy valami natúrat ajánlanák hozzá, de a sötétkék is jó lehet
7/11 anonim válasza:
A legszebb a fekete az nagyon megy hozzá főleg fekete cipővel
8/11 anonim válasza:
De szerencsétek,hogy a nőknél alakult ki a körömfestés szokása.Én nem győzöm vágni a körmöm hogy ne látsszon alatta a piszok,de nektek elég ha befestitek.Ilyen értelemben mindegy is milyen színűre. :))
9/11 anonim válasza:
Utolsó! Ne látsszon a piszok? Talán körömkefe és egy megfelelő manikűr eszköz és megoldaná.
Na de a kérdésre válaszolva:
Francia, nude, gyöngyházfehér, ugyanolyan sötétkék ha van, fekete (esetleg kevés csillámmal átfedőzni)
Vagy egy szép piros, mert az mindenhez megy. :D
10/11 anonim válasza:
Butuska 9-es! Kösz a tanácsokat de amint írtam is, én ápolom a körmöm. Csak a tényt írtam veletek kapcsolatban. Nem is vagytok olyan szerencsések. Ti sokszor nem látjátok ha koszos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!