Ti jártatok már így ruhaeladással?
Én nem tudom, de a párom ruháit is én teszem fel apródra csak mert én hétköznap többet vagyok itthon pihenőn (12 órás műszak) és akkor velem kell megbeszélni ha valaki akar venni ruhát.
Rengetegen hívtak engem 16 évesektől 30 évesekig, mert a barátnőmnek sok csini ruhája van, de nem márkásak csak ilyen jól kinézők.
Azokat próbáltuk eladni így, hátha, nem volt sok ruha csak 8 darab. De a 30 érdeklődőből kb 10 en ha eljöttek érte megnézni.
Persze sok olyan volt aki csak felpróbálta aztán otthagyta, volt aki az egyiket megvette, és ennyi.
Inkább bementünk velük a turkálóba és ott eladtuk jóval kevesebbért. Amik már olyanok voltak azokat adományként oda adtuk a vörös keresztnek az én gyerekkori ruháimat is oda adtuk, plusz egy közeli kórházba is van egy szervezet, a neve nem jut eszembe a gyerek ruháimat nekik adtam. Szóval én így nem adnék el neten.
Persze volt hogy meghirdettem már egy régebbi mobiltelefonomat, arra volt érdeklődő és jöttek érte kapásból. De amikor a régi ps 2 es konzolom hirdettem meg arra is volt jelentkező de senki nem jött érte.
Na nekem kb itt lett elegem ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!