Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy öltöznétek a mindennapokb...

Hogy öltöznétek a mindennapokban a helyemben?

Figyelt kérdés

Irodában dolgozom, városban, de! full egyedül, kb havi 2-3 x bejön a főnököm és kész. Rendesen járnátok business szettben , vagy hétköznapi saját ruhában?

Főleg azért érdekel,mert

1.: nem tudom miben jöjjek nyáron majd 40 fokokban ha pl shortban nem illik

2.: nincsenek kimondottan irodás ruháim, blézereim

2013. máj. 22. 12:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Irodában dolgozol és városban...szerintem csinosan öltözzél,hiszen egy irodai dolgozó vagy.Nem kell drága ruhákba,kosztümökbe,egy egyszerû ruha is lehet csinos,elegáns.
2013. máj. 22. 12:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Sztem azért járj elegánsabb szettekben, mert ki tudja, mikor megy be akárki vagy a főnököd akár vészhelyzet esetén.

Melegben jól szellőző anyagú nadrágok vagy szoknyák jók lennének... és tényleg nem ártana egy-két alapdarabot beszerezni. Egy blézert turkálóban 1000-2000 Ft-okért ki tudsz fogni, ha veszel egy feketét, az mindenhez illik kb.

2013. máj. 22. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!