Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a fürdőruciról?

Figyelt kérdés
[link]
2013. máj. 20. 23:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Rettentő előnytelen, borzalmas az alja és a teteje is.
2013. jún. 2. 16:20
 22/24 anonim ***** válasza:
Én is azt vallom,hogy ez a bikini rettentő előnytelen,mint szinben,mint fazonban ... ez tényleg nőiesebb alkaltú ,cicisebb lányoknak való .
2013. jún. 2. 17:20
 23/24 anonim ***** válasza:
hát szerintem elég vad, főleg a bugyija nem tetszik, meg a mintája
2014. jan. 13. 23:23
 24/24 anonim ***** válasza:

A színe előnytelen. Ez a sötét sápasztja az amúgy is világos bőrödet, ami akkor sem előnyös, ha csak keveset mutatsz magadból, pláne nem ha ennyi bőrt. A minta egyszerűen nem szép.

Az alsó része szerintem nem előnyös. Egyrészt olyan, mintha kicsi lenne rá, másrészt pedig a fazonja nem illik a testalkatodhoz, inkább azoknak való, akiknek széles a csípőjük és keskeny a derekuk, de neked a csípőd és a derekad szinte egy vonalban van, és ez az alsó rész ezt csak még jobban erősíti. A felső részhez túl kicsi a melled, elveszik benne. Esetleg akkor lenne jó, ha olyasmi lenne, mint egy melltartó, tehát merevítős, rendes szivacsos, mert az kicsit feljebb és összébb nyomná, de ez így nagyon előnytelen a számodra.

Összességében jobb lesz, ha nyárra veszel egy másik fürdőruhát, mert így kevésbé fogsz feltűnni a pasiknak a strandon.

2014. jan. 14. 00:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!