Mit gondoltok a gumicsizmákról?
Figyelt kérdés
Ma vettem egy szürke-fekete-pink kockás gumicsizmát, már tavaly óta vágytam rá :) Nektek tetszenek ezek a színes, vidám gumicsizmák? Hordanátok ilyeneket?2009. okt. 3. 12:43
21/30 anonim válasza:
Érdekes mód az ilyet is csak a vidéki tajparasztok szólják le. Aki legalább pár hónapot eltöltött már a fővárosban annak nagyrészt javul az öltözködési kultúrája, az ilyen emberek dobnak egy kis színt a vidéki silányságba. Csak ne lennének a parasztok akik mindenbe belepofáznak és mindent leszólnak mert ezt tanulták a gyűlölködő megsavanyodott, vidéken megposhadt kurv@ anyjuktól..
22/30 anonim válasza:
nekem is van szürke alapon pink szívekkel:))imádom amugy meg ne érdekeljen ki mit mond(L)ÉN most is hordom:)
24/30 anonim válasza:
Na a lepontozási arány oda is tette a pipát az igazam van rubrikába. Fájt az igazság mi?:))
26/30 anonim válasza:
Én is végre beszereztem egyet. :) Amúgy tényleg, otthon nem vettem volna fel, mert ott folyton úgy éreztem, hogy felveszek valami érdekesebbet, akkor az egész város engem bámul. Pesten meg rohadtul nem érdekel, az embereknek jobb dolga is van, mint hogy azt bámulja, hogy ki fia borja vagyok, meg mi van a lábamon. Alig várom, hogy essen. Évek óta kerestem egy megfelelőt, most találtam meg.
Egyébként a bakancsos gyereknek üzenném az ízlés és árbeli különbségre, hogy baromi nagy divatházak is kínálnak gumicsizmát, azok árának a te bakancsod kb a töredéke. De egy jobb minőségű nem extra divatházas is sokba kerül, nincs nagyon elmaradva a hőn szeretett bakancsodtól. Tudom, mert nekem mindkettő van.
27/30 anonim válasza:
Csak megfelelő kiegészítőkkel(pl. Vasvilla,eke) hordható!! :D
29/30 A kérdező kommentje:
Nem, mivel vettem bele gyapjú talpbetétet :)
2009. nov. 23. 17:24
30/30 anonim válasza:
Én is szeretnék már régóta, nagyon tetszetősek a színes mintásak :) Kár, hogy kis országunkban nem annyira divat, külföldön ez másképp van. Esőben pedig nagyon is praktikus :) Úgyhogy szerintem fogok venni egyet. A te csizmád a képen nagyon tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!