Milyen az alábbi két póló?
Most sikerült vennem egy kék Dada pólót, 2900Ft volt. Nem annyira ismerem ezt a márkát, de szerintem jó árban volt:
A másik pólón még gondolkodok, az Replay márkájú lenne. Azzal tisztában vagyok, hogy ez egy nagy híres olasz márka, viszont az ára is az:
Ha ilyen semmilyen pólókra költesz ennyit, te vagy nagyon gazdag vagy, vagy nagyon ...........
Nem bántani akarlak én, csak hajmeresztő, hogy egy sima piros Replay-logós pólóért kiadnál egy 10-est.
De csak a kérdésekre válaszolva: igen, jók a pólók (bár az első kicsit gyerekes, a második meg piros, bár ez szubjektív). Azért jók, mert nincs, ami elronthatná őket, annyira egyszerűek.
Az 1. jó, szerintem aranyos egy srácnak, 30 éves korig simán :)
Viszont a 2. nekem annyira piacos hatású, mint amik hamisítványok vannak mindenféle márkával 2-3 ezrekért... nekem rögtön az ugrott be hogy kamu, akkor is ha eredeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!