Én mezítláb cipőben járok suliba, mit szóltok?
Figyelt kérdés
Mezítláb cipőben járok suliba úgy, hogy reggel indulás előtt vastagon lábspray-jel befújom a cipőmet és a lábamat, és 4-5-6-7 órára mezítláb cipőben megyek, egyik cipőm egy magasszárú tornacipő, másik egy adidas utcai cipő, ami mindenhol lyukacsos a szellőzés érdekében !!! Mit szóltok ?2013. máj. 18. 20:14
11/18 A kérdező kommentje:
Csak mezítláb vagyok a cipőben, nincs rajtam zokni meg semmi se, csak a csupasz lábam, mit szóltok ?
2013. máj. 19. 16:23
12/18 anonim válasza:
Még mindig nem értem miért olyan szívfájdalom neked leírni azt, hogy zokni nélkül vagy cipőben. Nincs olyan hogy mezítláb is meg cipőben is. De egyébként ettől eltekintve te most erre gerjedsz, hogy mások mit szólnak ehhez vagy mi? Szerintem nagy ívben lefossa mindenki, hogy mi van a lábadon és mi nincs.
13/18 anonim válasza:
Utolsó: Ámen !!!
Szerintem ez a kérdező az a hülye lábfetisiszta, aki terrorizálta az oldalt egy pár hónapja.
Kérdező !!
Mindenki nagy ívben lesz*arja, hogy zoknival vagy anélkül hordod a cipőt. Nem tudom, mit akarsz elérni ezzel. Nem fogunk felizgulni (lehet, hogy te igen, de akkor kezeltesd magad), nem fogunk elcsodálkozni vagy megbotránkozni.
Szóval ezt akkor most bejefejztük.
14/18 A kérdező kommentje:
Én nem vok cipőszerelmes, 1 hónapja se regeltem ide, valakivel tévesztetek, bocsi nem lesz több ien kérdésem akkor, ok ?
2013. máj. 19. 17:23
15/18 milan970521 válasza:
szerintem is tok izgi mezitlab cipoben lenni! de en a legt obbet mezitlab vok! nem veszek fel semmit csak mezitlab! ugy az igazi! probald ki! am hany eves vagy? lany vagy?
16/18 anonim válasza:
Szexi vagy. Bár jobb teljesen mezítláb.
18/18 anonim válasza:
cipő nélkül, mezítláb sokkal jobb ;)
de am én is zokni nélkül hordom a cipőimet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!