Hol vehetek ilyen nadrágot?
Figyelt kérdés
Ülepes vagy török farmernak hívják, nemtom pontosan. Kínaiban láttatok már ilyen? mert tudom hogy drágább helyeken vannak, de sajna azok 10.000 ft körül vannak, annyit meg sajnálok érte, úgyis egy félév múlva már nem lesz divat és nem is hordanám már. Max 5000-ig költenék rá. Hol vettetek, láttatok iylet? Csak FARMER anyagú érdekelne és lehetőleg valami koptatott.
[link] --- 1. kép
2009. okt. 2. 14:37
1/8 anonim válasza:
próbálkozz turkálóban, én ott láttam már ilyeneket. bár személy szerint nekem tetszik, szerintem ezek max azokon mutat valahogy akik nagyon vékonyak.
4/8 anonim válasza:
Török bugyinak hívják. :D A Springfieldben találsz, illetve én láttam még a H&M-ben is!
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. bár jöhetnek még. Megnézem ezeken a helyeken, ha eljutok oda, mert ugyanis kis városban lakom, ritkán kerülök fel plázákban.
2009. okt. 3. 18:56
6/8 anonim válasza:
én már nagyon sok kínaiban láttam, pesten is, debrecenben és pécsett is. (pont ma, 4800 ért)
7/8 anonim válasza:
EZ tényleg nagyon csúnya, nem tudom miért király ez a mintha beszrt volna stílus azon felül, hogy láttad 1-2 újságban. Vegyél rendes normális egyenes szárú vagy slim fit nadrágot, szerintem jobban néznél ki.
22L
8/8 anonim válasza:
attol mert neki tetszik nem kell leszólni, nekem is van és nagyon szeretem, izlések és pofonok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!