kb egyheti ruhatárat akarok, ezért semmi márkásat, nyári holmikat, gondolom le vannak értékelve. mennyibe kerül egy felső? vannak még azért nyári cuccok?
nem tudom ki hogy van vele de én sosem találtam normális cuccot a Takko-ban, bár lehet attól is függ melyik korosztály vagy. én akkor már inkább a New Yorker-ben vagy a C&A-ban vásárolok.
2009. okt. 1. 23:28
2/11 anonim válasza:
Igaza van az előzőnek: én néha be-benézek, mert első ránézésre jó cuccok vannak, aztán ahogy jobban megnézem, mégse... minden cuccal van valami baj: a nadrág túl rövid vagy a dereka túl magas (azt utálom), aztán a felső, ami messziről tetszene, közelebbről nézve rájövök, hogy túlságosan bazári hatást kelt. Én most a Tally Weijl-ben vettem egy baromi jó őszi kordblézert meg egy csőgatyát együtt 4800 ft-ért.
2009. okt. 2. 00:49
3/11 anonim válasza:
énis pont így vagyok, mindig bemegyek oda, de mindig úgy jövök ki h szokás szerint nemvettem semmit. így a próbababákon messziről még jólnézki, de amint közelebbmegyek, megkeresem azt a felsőt ami a babán volt, már látom, h nemisolyanjó.
nadrág ez nagyonpara, túl magas a dereka, azokat énsem szeretem. a pulcsik még esetleg, de azmeg vhogy az árát neméri meg. ilyenkor átmegyek a nyújorkerbe és ott tuti h veszek vmit:D nemvagyok 15 éves emos, de mégis tudok ott jó cuccot venni. általában a másik részlegben vásárolok, amit nem a 15 éves emosoknak gyártanak.
2009. okt. 2. 01:20
4/11 anonim válasza:
én sokat vásárolok ott.nagyon szeretem.sok cuccom van onnan,és tök olcsón...
2009. okt. 2. 07:23
5/11 anonim válasza:
És is úgy vagyok vele, hogy első első ránézésre tök jól néznek ki, de amikor közelebbről is megnézem őket, látom, hogy mégsem jó. Az a pár cucc, ami viszont jól néz ki, nagyon drága. Én már rengetegszer körbenéztem reménykedve, háth találok vmi rámvalót, de úgylátszik egy 17 éves magas vékony lány nem kap ott semmit, mert vagy minden túl nagy rám, vagy minden kicsi.. AZ évek alatt egyetlen dolgot vettem ott, azt is pár hete. Egy drappos-fehéres, kapucnis, bélelt pulcsit, ami nagyon tetszik! 5000 ft-ba került.
2009. okt. 2. 07:45
6/11 anonim válasza:
A Takkó amilyen fantáziátlan, olyan drága. Pofátlan bolt. Engem legjobban az anyagok zavarnak, nagyon sok a műanyag, és én bár nem vagyok izzadós az tt vett pólókba még 24 C körül is beleizzadok.
Akkor már inkább turi. Vagy HM vagy Jeans Club, Promod, bár drágák, de egész eredeti, és érdekes ruháik vannak. Csak hát ezt sokan mások is észrevették, és utálom mikor szembejön velem, amit vettem. :D
2009. okt. 2. 11:55
7/11 anonim válasza:
Ami jó vagy drága vagy hatalmas méret. Egyébként elég béna cuccok vannak olcsón. Meg minden fogason ki van írva, hogy 990-től, aztán van rajta egy gagyi dolog annyiért, kihúzol olyat ami tetszik, az meg már 4ezer.
2009. okt. 2. 12:23
8/11 anonim válasza:
Olcsó, rossz minőségű. Csak fehérneműt és zoknit vettem ott eddig.
2009. okt. 2. 14:48
9/11 anonim válasza:
Én amikor először vásároltam a Takko-ban ez a 990 ft-tól dolog alaposan megtévesztett. Levettem egy nadrágot mert azt hittem 990 Ft, de még jó hogy jobban átnéztem az árcédulát és akkor szembesültem vele, hogy tripla annyiba került. A 990 Ft bazi nagy betűkkel volt írva a tól meg picurka betűvel. Megtévesztő.
2009. okt. 5. 17:46
10/11 anonim válasza:
Én szeretem! Bár én a Maxi Blue termékeket vásárlom a méretem miatt, de eddig semmi negatív élményem nem volt a ruhákkal. Fiatalos, tartós minőség, bár eszméletlen drága! Mondjuk pont ma vettem egy farmert 7.990-ről volt leárazva 2790-re, gondolom azért mert már megjött az új kollekció. Amúgy tényleg most vannak leárazások.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!