1/12 anonim válasza:
renélem nem utcára gondoltad hétköznapokon. Ez max strand papucs. Sima strand papucs tök mindegy gyékény-e a talpa abból a szempontből hogy fiú vagy. Még lánynak is ciki utcám szerintem, valami rendes anyaggból telejsen ok. Sok ilyen lábujjas férfi papcs van amivel semmi baj.
3/12 anonim válasza:
Strandon, nyaralóhelyen szuper. De városban semmiféle papucs nem tetszik se férfin se nőn. Indoklás nincs. Csak nem tetszik.
4/12 anonim válasza:
Férfi papucs....méret: 36-41 :D
5/12 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok, nem vehetek fel ilyet?
2013. máj. 16. 11:37
6/12 anonim válasza:
Ezek ócskák, utcára válasszon egy jó minőségű lehetőleg bőr papucsot.
7/12 anonim válasza:
Nekem hasonlo van, csak a pantja fekete flitterrel van kivarrva. En no vagyok! :)
Utcara is felveszem szoknyaval es trikoval. Ugy oltozom, ahogy kenyelmes, nem pedig ahogy elvarja a tarsadalom egy resze. Persze esszeru keretek kozott, nem szoktam megbotrankoztatni.
9/12 anonim válasza:
Strandon elmegy, amúgy nem utcai, főleg nem fiúknak.
10/12 anonim válasza:
Fiúnak utcára nem tetszik a papucs, pláne meg ez a lábujjközé menős, ez szörnyű egy pasin szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!