Nektek hogy tetszik ez a bluz, nem tudok donteni, megrendeljem-e vagy sem?
Figyelt kérdés
Van ez a - szerintem- gyonyoruséges bluz:
Orak ota jatszom, hogy hol eloveszem a bankartyam, hogy megrendeljem, hol visszateszem..
Mit gondoltok, mennyire " jol kihasznalhato" bluz?
A stilusomhoz kozel all, - blézer, egyszeru top, slim, vagy kis fekete, semmi bling-bling, semmi ordenaré , szoval ezzel nem lenne probléma.
Mit gondoltok? Ti megvennétek?
Koszonom!
32/N
2013. máj. 15. 12:11
1/7 anonim válasza:
Nekem nem tetszik,nem is a stílusom,de ha neked tetszik vedd meg.
2/7 anonim válasza:
Nekem sem.
Túl vegyes. A felső virágminta még jó, de a középső már elrontja, a halat (?) pedig végképp nem értem.
29N
3/7 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, olyan kevertnek látszik, több jót akartak egyberakni és ez a valami lett belőle.
6/7 anonim válasza:
Ha csak a tetején simán a virágok lennének rajta (zöld és piros), akkor nagyon tetszene. Jó laza, nyári :) Viszont így tényleg már kicsit csicsás. De nem rossz. :) 22/L
7/7 anonim válasza:
A mintája és a szabása is elég esetlen, nekem nem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!