Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek, szerintetek...

Mi a véleményetek, szerintetek lehet ilyet hordani iskolába?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok. Régóta vágyam volt egy fekete szaggatott leggings. Múltkor vettünk is kettő feketét.

Iskolába eddig csak egyszer hordtam. Elől szaggatott, végig, sűrűn, és alatta van fekete háló varva. Hosszabb felsővel(ami takarja a fenekem, és a combom olyan részén levő szaggatásokat) és egy hosszabb pulcsival nagyon kirívó az ilyet felvenni iskolába?

Apukámat megkérdeztem(ő el szokta mondani, ha valami nem iskolába való, és mindig kikérdezem a véleményét), azt mondta, hogy szerinte nyugodtan felvehető.

Nagyon sarki hatást kelthetek benne? Vagy függ attól, hogy ki, mivel hordja? Nektek mi a véleményetek?

2013. máj. 14. 21:21
 1/6 anonim válasza:
szerintem nyugodtan felveheted
2013. máj. 14. 21:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem illene, de ez iskolától is függ. Egy jobb gimnáziumban biztos megszólnak. Nincs egyébként ezenkívül életed, hogy az egyértelműen kirívóbb (hisz nem véletlenül teszel fel kérdést) az iskolában akarod felvenni?
2013. máj. 14. 21:31
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.:)

Alapból nem vagyok egy nagyon kirívóan öltözködő lány.

Hosszú sztori, de mondhatni nincs életem.. A barátomhoz szoktam járni, oda meg nem veszem fel, érdekes módon oda nem merek így menni.

2013. máj. 14. 21:44
 4/6 anonim ***** válasza:
A barátodhoz nem mered felvenni? Tehát egy visszahúzódóbb lány vagy aki a suliban játssza a vagányt? Na ez gáz. A szaggatott leggings meg pont hogy inkább baráthoz való, a suliba nem, a suli olyan mint egy munkahely a gyerekeknek, és munkahelyre sem menne így az ember. Egyszerűen nem illik.
2013. máj. 14. 21:52
 5/6 A kérdező kommentje:

Mármint úgy értem a barátomnál, hogy a szülei miatt.:)

A suliba is látja a barátom, mert egy suliba járunk.

Jó, tényleg kicsit gáz vagyok.:)

Igen, igaz hogy egy munkahely, ezért is érdekeltek a vélemények.:)

2013. máj. 14. 21:56
 6/6 anonim válasza:
Szerintem simán hordhatod. Azért a suli nem olyan mint a munkahely, mert fiatal vagy, és kb ott éled az életed. Ha kényelmetlenül érzed magad benne, mert túl kihívó, akkor felvehetsz hozzá egy farmer shortot is akár, bár nem tudom hogyan nézne ki... Szóval ha jól érzed benne magad (és még az apukád is jóváhagyta :), nyugodtan hordhatod. :))
2013. máj. 18. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!