Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mikor illik bocskait felvenni?...

Mikor illik bocskait felvenni? Mennyibe kerülhet vajon csináltatni egyet?

Figyelt kérdés

A Bocskai ruha a két világháború közötti időszakban kialakított társasági öltözet. Eredetileg hétköznapi viseletre szánták, de a szmokinggal egyenrangú társasági öltözetté vált. Idővel azokon az alkalmakon is viselték, amikor az öltözködési szabályok frakkot, vagy díszmagyart írtak elő. Napjainkban a társasági események esküvők, diplomaosztó ünnepélyek díszes ruhadarabja.

Színekben és mintákban óriási választék.

Ezt a leírást találtam. Szóval, ha én sima öltöny helyett csak egy ilyet csináltatok, akkor az jó minden öltönyös helyre?

Pl.: ez, ha valakinek hirtelen nem ugrik be:

[link]

2009. okt. 1. 14:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

azt hogy illik-e,mikor illik felvenni sajnos nem tudom

árat tudok,mivel nekünk az egyetemi egyenruha "hasonló",és kb 30ezer

2009. okt. 1. 14:47
 2/11 A kérdező kommentje:
Fú az jó az nem is drága. Mármint ahhoz képest, amire számítottam. Nem is értem miért nem adnak meg árakat, mert nekem semmi kedvem bemenni az üzletbe érdeklődni, hogy aztán közöljék, hogy mondjuk fiatalember 100ezerért megcsináljuk, aztán meg érezzem magam kellemetlenül, hogy arra nekem nincs pénzem..
2009. okt. 1. 15:30
 3/11 anonim ***** válasza:
maGYAR! maGYAR!
2009. okt. 1. 17:21
 4/11 anonim ***** válasza:
ha fiú/férfi lennék, és akármikor csak tehetném, mindig hordanám *.*
2009. okt. 1. 18:42
 5/11 anonim ***** válasza:
Én dolgoztam konfekció üzletben,és sokan vettek Bocskait.Inkább akkor húzd fel ha valami rendezvényre mész,(ahova elegánsan kell öltözni)de irodai meg hasonló munkához nem a legjobb.A Bocskait vedd úgy mint nőknél az alkalmi ruhákat.
2009. okt. 2. 12:35
 6/11 A kérdező kommentje:
Hát én öltönyt csak alkalmakra veszek fel, a munkám nem olyan. Mit tudom én színházba, esküvőre, ballagásra ilyesmire. Akkor oda jó?
2009. okt. 2. 18:15
 7/11 anonim válasza:
Nekem van egy rokonom, katona és ő esküvőre ilyet fett fel, szóval simán elmegy arra az alkalmakra amiket írtál ;)
2009. okt. 2. 19:58
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen,amiket írtál oda mind felhúzhatod.Akár vőlegény is felhúzhatja.:)
2009. okt. 3. 12:56
 9/11 A kérdező kommentje:
Akkor jó, mert nagyon vágyok egyre, de simát is meg ilyet is nem tudok csináltatni. Akkor bocskait fogok.
2009. okt. 3. 13:23
 10/11 anonim ***** válasza:

Nálunk az volt a gimiben az egyenruha. Nekünk kb 20 000 volt (4 éve) szoknyával együtt. Nekünk varró csinálta, úgy olcsóbb sztem, mint ha készen veszed.

Amúgy szerintem ünnepi alkalmakon nagyon szép viselet.

2009. okt. 8. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!