Fodor Daniella kérdése:
Mit tegyek szerintetek?
Figyelt kérdés
13 éves, 7.osztályos vagyok.. Nekem nem annyira nagy és nem is mondhatom hogy nem látszik... Ha felveszek egy melltartót akkor az egyik napról a másikra nagyobb lesz a mellemés az osztálytársaim leszólnak ezért.. A barátnőmtől kaptam egy 80 A-s melltartót ami ki van tömve szivaccsal, és az nekem egy kicsit nagy.. De ha mondjuk felvennék egy 70-AA-sat az jó lenne e..2013. máj. 13. 14:55
1/3 anonim válasza:
Ne hordj nagyobbat és ne tömd ki, mert az tényleg vicces.
Melltartót nem csak azért szokás hordani, hogy megemelje a mellet, hanem azért is, hogy takarjon, ne üssön át a melled körvonala/a mellbimbód egy lengébb topban.
Hogy mit szólnak az osztálytársaid, arra meg tegyél magasról. Most őszintén: Közük hozzá?
Mondanám, hogy kinövik, de nem lenne teljesen igazam, mert az enyémek még mindig cseszegetnek, hogy biztosan tömöm (vékony vagyok nagy mellel), pedig már 19 évesek.
2/3 anonim válasza:
A Takkoban vannak olyan melltartók amik nem természetellenesen emelik hanem csak szép formája lesz és nagyon kényelmes! Nem kosarasak ami azért jó mert a kosaras vag push-up-os melltartóktól ellazulnak a mellizmok és lógni fognak! Szóval menny el a takko-ba és nézz körül (gyerek-tini részleg)!
3/3 anonim válasza:
Én is ugyanennyi idős vagyok. Első második hozzászólónak is igaza van. Én is Takkoban vettem az egyik melltartóm, irtó kényelmes, jól néz ki, az az egyik kedvencem. Ezenkívül még az f&f-nél találtam egy-két jó melltartót. Ezeken a helyeken te is nézz mindenképp körül. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!