Ma vettem egy feher atlatszo ruhat. Mindenutt atlatszik. Nem kozonseges hogy meg a feher bugyi is?
Figyelt kérdés
Van vkinek ehhez hasonlo ruhaja?Tangaval gondoltam hordani.2013. máj. 12. 21:55
1/9 anonim válasza:
Ha nem veszel alá olyan alsóruhát, akkor eléggé ribis.
2/9 anonim válasza:
Nemcsak ribis de nevetséges is...
3/9 anonim válasza:
Próbáld ki testszínű fehérneművel, úgy talán nem lesz annyira kihívó!
Ha mégis, attól még strandruhának, bikini fölé jó lehet.
4/9 anonim válasza:
Átlátszó ruhát hordani úgy, hogy nem valami fölé veszed fel, nagyon közönséges. Nem tudom hány éves vagy, de ne csodálkozz, ha úgy kezelnek benne, mint egy útszélit.
5/9 anonim válasza:
Jaj, ha tangával veszed fel és átlátszik, az irtó közönséges. Testszínű, nem tanga bugyival kell viselni, sokkal kevésbé feltűnő, mint egy fehér alsó.
6/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.:) Akkor testszinu bugyival fogim hordani
2013. máj. 13. 08:59
7/9 pinkpancser válasza:
Ha úgy érzed, hogy nem jó alá a fehér bugyi, akkor ne vedd fel alá! Csajoknak biztos nem fog tetszeni, de jópár pasinak fogsz kellemes perceket szerezni ;)
8/9 Ágota Nóra válasza:
Van ilyesmi ruhám és fehér tangával hordom.
9/9 anonim válasza:
Mutass képet milyen bugyival és bugyi nélkül. Vakuzz is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!