Férfiaknak utcára tényleg nem divat már a rövidnadrág?
Volt aki azt mondta,hogy nem divat már,hanem a halásznadrág a divat,és a rövidnadrág,ha strandra megyünk csak akkor érthető.
Tényleg nem divat már és megnéznek nagyon,ha mégis rövidnadrágban járok?
30/F
Metállat válaszoló:
A kockás piros,kék,szürke,naranysárga rövidnadrágok nem "meleg" színek szerintem.
A 22 éves hölgynek pedig javaslom,hogy ne nézzen rá máskor rövidnadrágos férfire,nehogy rosszúllegyen már itt szegény.
Én térd fölé érő feszülős farmer rövidgatyát hordok (80-as, 90-es évek).
És nem panaszkodnak a hölgyek, izmos, kidolgozott lábaim vannak.
A nagyon rövid szerintem sem jó, de azért a térd fölöttivel még nincs probléma, legalábbis én nem érzem gáznak.
Nekem speciel nem is tetszik a 3/4-es nadrág (lányokon sem), a lehető legrosszabb helyen "vágja el" a lábat. Férfiakon, fiúkon a térdnadrág néz ki a legjobban, +-10 cm. Az a legjobb:)
13.-as!
Te hol szoktad venni a feszülős rövid farmerjaidat? Én éppen keresek, de nem találok sehol feszülős rövid shortot. Olyan combközépig érőre gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!