1/17 A kérdező kommentje:
kösz az öszinteséged:D szebben nem is fogalmazhattál volna ;DDD
2013. máj. 12. 09:29
2/17 anonim válasza:
Aranyos vagy, de az a cipő nagyon nem tetszik....
3/17 anonim válasza:
még változni fogsz,de nekem teljesen átlagos lány vagy. 10/6
5/17 anonim válasza:
12vagy....
a következő pár évben annyit fogsz változni, hogy szinte mindegy hogy most hogy nézel ki
6/17 anonim válasza:
Olyan szep atlagos lany vagy. Fogyokurazni ne kezdj neki. Ha nem vagy megelegedve az alakodva kezdj el rendszeresen sportolni es etkezz egeszsegesen.
10\7-8 (Ne felj meg sokat fogsz valtozni.)
7/17 anonim válasza:
Még csak 12 éves vagy úgyhogy sokat fogsz változni.
Elkezdhetnél sportolni, hogy később ne legyen ezzel gondod, mert szerintem már most is lenne mit változtatni az alakodon. (de semmiképp ne fogyókúrázz!)
egyébként aranyos lánynak tűnsz, de még fiatalka vagy.:)
8/17 anonim válasza:
Aranyos vagy, viszont remélem a cipőt nem vetted meg :D
9/17 anonim válasza:
Aranyos vagy, de MI AZ CIPŐ? xD Ha rám hallgatsz, visszaviszed a boltba vagy pedig lezárod a pincébe. :D
10/17 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat..a cipőt csak poénból fölpróbáltam..nem venném meg mert ronda :DDD xd nem az én stílusom :DD
2013. máj. 12. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!