Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Angliai iskolai egyenruha...

Angliai iskolai egyenruha útbaigazítást?

Figyelt kérdés
Hétfőn kezdek az új Angol középiskolámban, nem tudom a szokásokat pl. meddig ér egy szoknya stb... Akinek van tapasztalata írjon :) Minden apróság érdekel!!

2013. máj. 11. 18:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Én amikor cserediák Angliában, nekünk meg kellett venni az iskola egyenruháját. Nálatok nem így van? Miért nem a többi diákot kérdezed meg?
2013. máj. 11. 19:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Angliában vannak direkt ilyen uniformis boltok + ahogy az első írta suliban is meg lehet venni.
2013. máj. 11. 20:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen nálunk is van ilyen bolt, csak ilyen szokásokra lennék kivancsi. És még nem voltam itt suliban ezért nem kérdeztem meg a többi diákot.
2013. máj. 13. 11:27
 4/5 anonim válasza:
100%
ha még esedékes a kérdés, a tanárok ránk szólnak ha a szoknya a térdünk fölött van, mert rövidebb az előírtnál. ezzel nagyjából senki nem foglalkozik. itt még kötelező a fekete cipő és hogy kb minden ruhadarabon (nadrág, szoknya, jumper, blézer) rajta legyen az iskola címere, vagyis hogyha pl mész az utcán egyenruhában (ez az én esetemben csak az iskolába vezető úton és a haza vezető úton fordul maximum elő..) akkor tudják hogy melyik iskolába tartozunk. itt a fekete vagy sötét színű táska még az előírás és hogy nem hordhatunk csicsás csipkés masnis zoknikat, de szerintem azok undik szóval ez rám nem nagyon vonatkozik. néhányszor rászólnak pár emberre hogy a csillogós színes csicsás masnikat vegyék ki a hajukból meg a karkötőket vegyék le és ha épp egy 1cm-nél nagyobb átmérőjű fülbevaló van a fülükben azt is vegyék ki. most ennyi jutott hirtelen az eszembe
2013. nov. 24. 01:49
 5/5 anonim válasza:

Kedves 4. válaszoló!

Ugye nem egyetemre írtad, hanem általános vagy középiskola?

Ez minden iskolára igaz vagy csak a patinásabb, régebbi iskolákra?

Melyik városban laksz?

Az első válaszon pedig meglepődtem, hogy még cserediákoknak is kell, akik csak pár hónapig vannak ott.

Kérdező, te melyik városba költöztél?

Egyébként hogyhogy nem közölte az iskola előre az ilyet?

2020. szept. 18. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!