Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy csináljam hogy ne tűnjek...

Hogy csináljam hogy ne tűnjek kötözött sonkának? (többi lent! )

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon szeretek ilyen fazonú szoknyákat hordani de az utóbbi hónapokban felszedtem 3-5 kg-t. :(

nem vagyok dagi csak olyan 'aranyosan' husis :D

és most hogy itt van a jó idő nem tudom ezeket hordani mert fent bevág a gumis része, és a medencémnek is olyan hülye formája van , meg hát oldalt is van egy kis felesleg és tiszta hülyén érzem magam így :/ ezt hogy oldjam meg ? vagy vegyek fel alá valamit ?

2013. máj. 11. 14:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Jó lenne rajtad látni, objektív véleményért.. ha nagyon gáz, inkább más szabásúakat vegyél fel, ez tényleg inkább véknyakon mutat jól.
2013. máj. 11. 15:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Az "arányosan husis" alkat a legszebb, vagyis gond egy szál se! Húzd fel bátran és csini leszel benne.
2013. máj. 11. 22:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha már annyira feszül, hogy érzed, hogy buggyanna ki, akkor vagy vegyél nagyobbat vagy vegyél fel mást, az már ne szép látvány..:S
2013. máj. 18. 22:19
 4/6 anonim válasza:
ha küldesz 1 képet akkor könnyebben mondhatunk véleményt! de szerintem egyáltalán nem gáz! legyél erős és maga biztos! kérdezd meg a családodat hogy milyen és ha azt mondják hogy egyáltalán nem gáz akkor nyugodtan vedd fel! biztos csini leszel benne! :)
2013. máj. 18. 22:58
 5/6 A kérdező kommentje:

majd fogok küldeni képet ha időm engedi ..

de nem buggyanik ki annyira nem sok az a husi.. csak hát igen, nem vagyok benne magabiztos , meg azon kattogok hogy mindenki az nézi milyen furán áll. vagy lehet én túlzom el..

2013. máj. 20. 11:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Hidd el, hogy sokkal csinosabb leszel benne, mint azok a médiában felfuttatott csontdarabok! Na azokon aztán úgy nézne ki, mintha két faágra húznák a ruhát. Hidd el, hogy a teltebb alkat az igazán nőies és szép!
2013. máj. 20. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!