Mit tegyek, ha szőrős a lábam, de szeretnék
térdrövidnadrággal harisnyát hordani?
11/20 A kérdező kommentje:
Ne kánikulára gondolj kb 26 fokig. Nyár közepén sem ritka a hideg,zord idő, van,hogy 1 hétig is olyan hideg van,hogy be kell gyújtani.
Az azért elég extrém, ha be kell gyújtani. De ha azt akarod, hogy a szőröd ne látszódjon, akkor a vastagabb mikroszálas harisnyákat tudom ajánlani. Elsősorban a sötétebb színeket, 50-60 denes vastagságban. Szeritnem azok el fogják takarni a szőrt. Vagy pamut, ha mindenképpen meg akarsz főni. :) Viszont az tutira takarni fog.
2013. máj. 11. 01:15
Elég érdekeset kérdeztél,és jó kis szélsőséges válaszokat kaptál.És én tényleg nem értem minek a férfiaknak a nejlonharisnya,amikor az eleve a nőknek lett kitalálva.Sokkal,de sokkal jobban is áll rajtuk,mint a hapsikon,már bocsi.Amúgy ha annyira odavagy érte,hát csak hordjad nyugodtan.Én biztosan nem égetném le bennem magamat.Igazság szerint én is hordok harisnyát,de csak kizárólag pamutot,de most hogy itt a jó idő,így kb. 5 hónapig nélkülöznöm kell.Annyi baj legyen!De nem nejlont,azt túl transzinak tartom a férfiakon.Na de te tudod,sok sikert hozzá!
2013. máj. 11. 08:50
Én nem is a harisnyaviselést, hanem inkább azt nem értem, hogy miért akkora probléma szőrteleníteni a lábadat? Ma már ez egyáltalán nem ritka, és nem is férfiatlan a szőrtelenítés, nyugodtan legyantáztathatod a lábad is, függetlenül attól, hogy hordasz e nejlonharisnyát vagy nem. :) Főleg, hogy a szőrtelenített láb sokkal elfogadottabb, mint a nejlonharisnya rövidgatyával.
Ha harisnyát veszel, akkor alap dolog lenne szőrteleníteni a lábad. :)
2013. máj. 11. 17:52
15/20 A kérdező kommentje:
De ha szőrtelenítek,akkor azt állandóan kell hetente többször és én nem akarom azt tenni. És egyébként is akkor tuti viszketnék a harisnyától, szúrna,akkor pedig idegbajt kapnék. Lehet egy vastagabb féle harisnyával eltudom fedni, próbáltam, de ami vastagabb az nem annyira kényelmes,nem olyan lycrás mint a nejlon, nejlonba meg nincs olyan vastag, ami nem látszódik.
16/20 A kérdező kommentje:
Na ugye,hogy nyáron is lehet hideg és elkel a harisnya.
Én neked csak személyes tapasztalatból mondhatom, hogy tévedsz azt illetően ,hogy ha leborotválod bökni fog a harisnya, pont az ellenkezője a kellemes érzés amit nyújt a nylon anyaga a bőrnek meg hatványozódik, és egy sokkal kellemesebb érzést tudhatsz magadénak.És én ezt férfiként 30 éves tapasztalattal és gyantázással a hátam mögött mondhatom. Nős két gyermekes családapaként. Megjegyzem tegnap egy 15-denes slicces testszínű nylon harisnyanadrágban és térdnadrágban róttam Bp utcáit és Plázáit mely kellemes viseletet eredményezett főleg délelőtt. És ugyan olyan közönséges járókelő voltam mint bárki az utcán.Észre vehetetlen és nem kell vele foglalkozni, ezért javasolnám a szőrtelenítést.
2013. máj. 15. 20:14
Én is fiú létemre árlátszó harisnyát térd és bokafixet hordok, de csak hosszú nadrághoz !!! Nyáron a melegben csak mezítláb cipőben vagyok, és nagyon jó érzés, próbáljátok ki !!! Am ha elmegyek 1 napra suliba a harisnyába, akkor miért büdösödik be a harisnya ?
2013. jún. 4. 17:42
19/20 A kérdező kommentje:
Megoldom úgy,hogy veszek fel duplán. Nincs abba semmi gond, rájöttem. A sztárok is húznak duplán,triplán nylont, nem probléma 2 20 denes harisnya,akkor így elfedi a szőrt,de mégis megmarad ez a férfiasságom. Aki furcsállja a férfi harisnyaviselést,nyáron,annak azt mondom, a nők is szeretnek ilyenkor is hordani, mert így jobb nekik, én is így vagyok,jobb harisnyásan,mint csak úgy.
Utolsónak:Ha büdösödik a lábad nylonba,akkor mosd ki a cipőd,vagy vegyél talpbetétet. Nekem nem szokott tiszta cipőbe,tiszta lábbal és tiszta harisnyában büdösödni.
Azóta borotvàlom a lábaimat, a kérdést én írtam anno, most bukkantam rá 😉. Utána 2013-tól már rendszeresen szörtelenítem a lábaimat is, nyáron hetente, amúgy ritkàbban. Valóban nagyon jó érzés így szörtelenül és a harisnyát is jobb úgy hordani. Én nylont szoktam testszínűket.
ápr. 10. 14:53
Kapcsolódó kérdések: