Mi a véleményetek a H&M-ről?

A kabátokat, blézereket illetően nem volt vele problémám, viszont a felső sokszor kinyúlnak, vagy éppen nagyon műszálasak.
Ránézésre szépek a ruháik.

Változó. Vannak szép ruháik, vannak bénák.
Vannak jó minőségűek, vannak gagyik.
Szóval olyan 50-50%
De mint üzlet, én nagyon szeretem, mert legtöbbször itt találok magamnak való ruhát, amik nagyon szépek, csinosak.

Én is csak itt találok olyan stílusú ruhákat, ami nekem tetszik. Rengeteg ruhát vásároltam már onnan és egyikkel sincs még probléma. Vannak több éves darabjaim is onnan és azoknak sincs még semmi bajuk. Én elégedett vagyok a minőséggel. Az ára nekem kicsit drága, mert még iskolába járok, viszont eddig még nem jött velem szembe a saját ruhám :)
21/L

Én csak farmert veszek a H&M-ben. Azok nekem tartósak, persze kímélő programmal mosok. Nem mindig találok magamra való ruhát vagy felsőt sajnos. XS-es a méretem és ritkán találok pont rám illő ruhát.
Nem a reklám helye, de én a Tally Weijl-ban találok mindig valami magamra valót:) Ott vannak kisebb méretek is ruhákból is és felsőkből is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!