Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagy a magassarkúm, mit tegyek?

Nagy a magassarkúm, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Két hete vettem egy magassarkút, azt hittem jó lesz, mert 38-as a lábam.. 8.os vagyok, idén ballagunk, gondoltam jó lesz ballagásra is, mert egyszerű cipő, de ma felvettem cipőpróbán, és nagyon nagy, kiáll a lábam belőle, és menni sem tudok benne... Mit tegyek bele, vagy mit csináljak? Messze vettem ezért visszavinni sem tudom:/
2013. máj. 9. 13:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet venni sarokfogót, de ha nagyon nagy akkor ezzel sem érsz semmit. Próba nélkül nem szabad cipőt venni, magassarkúból meg általában 1-2 mérettel is kisebb kellhet. Vegyél egy másik cipőt ami jó rád.
2013. máj. 9. 13:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Próbálj bele talpbetétet tenni. Talán segít.
2013. máj. 9. 13:43
 3/7 A kérdező kommentje:
13:32:) nem nagyon nagy, csak picit, de kijár belőle a lábam:S
2013. máj. 9. 13:47
 4/7 anonim ***** válasza:
próbáld ki, hogy vattát teszel az elejébe :)
2013. máj. 9. 13:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Tegyél bele egy talpbetétet, vagy tömj az elejébe zsepit vagy tehetsz még pluszban olyan talpbetétet, amit csak a cipő első részébe szoktak tenni hogy kényelmesebb legyen, az már egész jól kitölti.
2013. máj. 9. 16:30
 6/7 anonim válasza:
Én kitömtem vattával, azt a cipőm ami tavaly még jó volt! Azóta tökéletes :).
2013. máj. 9. 22:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Nincs meg a blokk? Nekem meg volt, és több mint egy hónap után visszavették.(Nem hordtam, teljesen jó állapotban volt)
2013. máj. 12. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!