Ennek a fajta ruhának van valami neve? Nektek tetszik? Felhúznád?
2013. máj. 8. 18:20
1/10 anonim válasza:
Ó drágám, 25 évesen már kinőhettél volna abból, hogy érdekel, mi divatos.
2/10 anonim válasza:
Biztos divatos is, de a lényeg az szerintem, hogy csinos. Ha jók a lábaid, akkor nyugodtan vegyél fel ilyeneket.
3/10 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Most divatosak az olyan ruhák, felsők, röidgatyók amiknek hosszabb a hátulja egy kicsit.
A színe is nagyon jó szerintem, annak amit linkeltél. Nevet sajnos nem tudok de tényleg tökjó!:)
4/10 anonim válasza:
nekem tetszik, csak a felső része nem annyira nőies szerintem, de simán felvenném 20l
5/10 anonim válasza:
Nem tudom mi a divat, de egész jól néz ki. Ha tetszik vedd fel.
6/10 anonim válasza:
asymmetric dressként keresd ebayen. olcsón lehet rendelni. ezt a ruhát nem venném, mert nem tetszik a vállán az arany cucc, de van asszimmetrikus szoknyám és szeretem.
8/10 anonim válasza:
tavaszra&nyárra csak az asszimetrikus ruhákat és szoknyákat ajánlják, szóval.. igen, divatos. azért remélem jó lábaid vannak, különben most felejtsd el őket.
9/10 anonim válasza:
igen divatos és szerintem nagyon szépek főleg a pirosak :)
10/10 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik a ruha, én hordanék ilyet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!