Kis mellűek, vásárolt már valaki ilyen fürdőruhát?
A mellemhez képest nagyobb hátam van, tehát A, 80A, A létező összes szivacsos és merevítős A-s fürdőruha melle, nem ott van ahol nekem kellene lenni. Konkrétan össze akarja nyomni, de én azt akarom, hogy a helyén maradjanak :) Tehát szemből iszonyat idiótán nézek ki a merevítős-szivacsos melltartókban, ezért gondoltam ilyen fidres-fodrosra. Viszont nem tudom, hogy "élőben" milyen ez a fürdőruha. Vásárolt már valaki? Olyan, mint a képen vagy gagyi?
Vagy esetleg tudtok helyet ahol vásárolhatok ilyet?
Ma néztem az origami fürdőruhákat, konkrétan kis mellre nem létezik.
Miért nem kezd bele valaki kis mellű embereknek a fürdőruha gyártásába? :)
Origami??
Nekem is kis mellem van és olyan fürdőruhám van. A levehető pántos fazonúból...
Szerintem nézd meg még egyszer őket. Tök jó szivacs van benne, meg szép cicit csinál kicsi ciciből is, és hátul csak megkötős, szóval állíthatod nagyra.
Köszönöm lányok! :)
Nekem is van Origami, de egy régebbi kollekcióból, az egész jó. Viszont ez a mostani 2013-as, nekem nem tetszik. Mármint szép, akinek van nagy melle, de nekem kicsi van és bénán állnak.
Ami fontos, hogy azt nem szeretem ha szivacsos, de a szivacs és a mellem között van 2cm levegős réteg. Olyan érzés, hogy behorpad és úgy is marad :D
A méretemmel nincs bajom, szeretem, csak nem találok fürdőruhát.
Megnézem a kínait, csak, hát, én.... szóval még sosem volt kínai fürdőruhám. Nem vagyok márkafüggő, félre ne értsetek, csak nem akarom, hogy 300 másik nőn is ugyanolyan fürdőruha legyen. Egyébként Origami is most olyan felkapott, hogy szinte mást se lehet kapni... Ez az OTTO féle meg a méretemben 16ezer lenne. Látatlanba pedig ennyit nem adnék ki.
Tudom, hogy az egy márka. Nekem is olyan van. Azt írtam....
(2. voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!