Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Cilinder hétköznapokra?

Cilinder hétköznapokra?

Figyelt kérdés

Már régóta vágyok egy cilinderre, de olyan érzésem van, hogy az emberek 90%-a eléggé furcsán nézne rám, ha cilinderben flangálnék az utcán.

Ti mit gondolnátok, ha látnátok egy cilinderes embert (jelen esetben 16 éves lányt) az utcán?

2013. máj. 7. 19:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Engem nem nagyon zavarna bár a mostani emberek... De szerintem inkább sz**d le őket ha te benne jól érzed magad akkor hordd :)
2013. máj. 7. 19:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Páran biztos megbámulnának. Ha ez nem zavar, akkor hajrá. Nem fognak jobban megbámulni mint egy punkot vagy egy rockert. Sajnos Magyarország ilyen téren kicsit begyöpösödött. Szerintem én is megbámulnálak, miközben ezt gondolnám: wow, ez egész jól néz ki :D
2013. máj. 7. 19:30
 3/4 anonim ***** válasza:
tényleg elég fura lenne, pláne, hogy régen a cilinder férfiak viselete volt, te pedig lányként hordanál ilyet. ha illik a stilusodhoz, vegyél. de számits rá, hogy sokan meg fognak bámulni miatta.
2013. máj. 7. 20:36
 4/4 zakuro-chen válasza:

Én azt mondanám magamban: Fasza, és milyen egyedi!

Amúgy én is hordok cilindert az utcán és 14 éves lány vagyok és nem szoktak beszólni meg semmi max megnéznek :)

2013. dec. 17. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!