Valaki linkelne nkm 1 olyan oldalt (ha lehet magyar vagy román oldal) ahonnan tudok rendelni jó áron ruhát?
2013. máj. 6. 14:11
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
facebook-on vannak ilyen oldalak
pl: Beautiful Fashion
Mamut online
Uhu shopping jelöljetek
B&M fashion shop :)
3/5 anonim válasza:
Ciki vagy nem én teszveszen/vaterán szoktam vásárolni, szerintem nagyon jó, divatos ruhák vannak! Pl nézd meg panni-m ruháit, ő nagyon sokat tölt fel minden nap! Meg persze van egy csomó más eladó is, akiknél szép cuccok vannak.
5/5 anonim válasza:
Facebookon belül, az uhu shoping jelõljetek-tõl senkinek nem ajànlom hogy rendeljen bàrmit is mert az egèsz àtverès! Èn rendeltem tõlük ès nem èrkezett meg 3 hónap utàn sem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!