Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ki merjem mosni a Conversem?

Ki merjem mosni a Conversem?

Figyelt kérdés
Nemrég kaptam egy rózsaszín converse magasszárú cipőt amit nagyon szeretek mert(szinte)mindenhez fel tudom venni. Viszont abba voltam egy kiránduláson és hát elég koszos lett. próbáltam letísztítani kézzel de nem sikerült. Ki lehet mosni? nem megy tönkre? HELP, please:)

2013. máj. 5. 17:33
 1/8 anonim ***** válasza:
igen, csak alacsony hőfokon.
2013. máj. 5. 17:41
 2/8 A kérdező kommentje:
az körülbelül mennyi?
2013. máj. 5. 17:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Én a fehéremet sokszor mostam (2,5 éve megvan semmi baja) 40 fokon törcsibe bugyolálva.
2013. máj. 5. 18:18
 4/8 anonim ***** válasza:
30-40 fok tökéletes.
2013. máj. 5. 19:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha van rá lehetőséged vegyél majd túrabakancsot:)
2013. máj. 6. 08:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, nekem is van converse http://www.youtube.com/watch?v=tF4xBlTWyjk szeretnék majd túrabakancsot venni. F/29
2013. máj. 6. 08:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Persze kilehet mosni alacsony hőfokon ami olyan 30-40 körül van.Ha nagyon sokszor mosod besárgul a talpa és ha nem megfelelő a mosószer a színét is kiszívja és fehér cipőd lesz nem rózsaszín.
2013. máj. 6. 11:00
 8/8 A kérdező kommentje:
oké köszönöm szépen mindenkinek:)
2013. máj. 7. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!