Kicserélik a cipőt más ruhadarabra?
Sziasztok! Tegnap egész nap keresgéltem egy kényelmes cipő után, de már hulla fáradt voltam, ezért a végén megvásároltam egyet, ami jónak tűnt. Csak itthon vettem észre, ahogy ma felpróbáltam, hogy mégis szorít..:(
Közben ma jött mamám a piacról és hozott nekem egyet, ami kényelmes. Arra gondoltam, hogy visszaviszem a kínai boltba a cipőt, és megmondom, hogy nem jó a méret. De akkor meg másik cipőre akarják, hogy kicseréljem értelemszerűen, igaz? De nincs szükségem másikra.. Inkább vennék az árából egy felsőt. Szerintetek ez így működik? Pénteken vettem a cipőt, hétfőn tudnék menni, az még benne van a 3 munkanapos szabályban. Nem viseltem, csak próbáltam, a blokk is megvan!
Elvileg nem kellene, hogy gondot jelentsen. Vissza kellene, hogy vegyék. A kínai boltokban azonban sajnos bármi megtörténhet. Szerintem tegyél egy próbát.
És mindenképpen írj, hogy mi történt! Várjuk a tapasztalatodat.
a tulaj szerintem ha olyanja van simán megengedi hogy levásárold
de nem kötelessége megengedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!