Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kicserélik a cipőt más ruhadar...

Kicserélik a cipőt más ruhadarabra?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tegnap egész nap keresgéltem egy kényelmes cipő után, de már hulla fáradt voltam, ezért a végén megvásároltam egyet, ami jónak tűnt. Csak itthon vettem észre, ahogy ma felpróbáltam, hogy mégis szorít..:(

Közben ma jött mamám a piacról és hozott nekem egyet, ami kényelmes. Arra gondoltam, hogy visszaviszem a kínai boltba a cipőt, és megmondom, hogy nem jó a méret. De akkor meg másik cipőre akarják, hogy kicseréljem értelemszerűen, igaz? De nincs szükségem másikra.. Inkább vennék az árából egy felsőt. Szerintetek ez így működik? Pénteken vettem a cipőt, hétfőn tudnék menni, az még benne van a 3 munkanapos szabályban. Nem viseltem, csak próbáltam, a blokk is megvan!

2013. máj. 4. 13:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Vissza kellene venniük és odaadni a pénzt. Mondd azt, hogy ajándékba vetted, de még sem tetszett és ezért vennél mást belőle.
2013. máj. 4. 14:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Elvileg nem kellene, hogy gondot jelentsen. Vissza kellene, hogy vegyék. A kínai boltokban azonban sajnos bármi megtörténhet. Szerintem tegyél egy próbát.

És mindenképpen írj, hogy mi történt! Várjuk a tapasztalatodat.

2013. máj. 4. 14:04
 3/4 anonim ***** válasza:

a tulaj szerintem ha olyanja van simán megengedi hogy levásárold

de nem kötelessége megengedni

2013. máj. 4. 14:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenki válaszát. Az eladó lány alaposan megnézte, hogy biztos nincs-e baja, végül azt mondta, hogy levásárolhatom az árát. De amit kinéztem helyette, elvitték addigra. Szóval egy órás kóválygás után vettem valamit helyette nagy nehezen, de örülök ígyis, hogy sikerült levásárolnom az árát és hogy engedték egyáltalán!!!
2013. máj. 9. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!