Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti nem féltek attól, hogy a...

Ti nem féltek attól, hogy a szél felemeli a szoknyátokat?

Figyelt kérdés
én ezért nem szivesen hordok szoknyát, mert félek, hogy kilátszik a fenekem
2013. máj. 4. 13:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
De igen, még ha nem is veszek fel olyan minit vagy olyan nagyon lenge habos-babosat. Bár legtöbbször fekete harisnyával veszem fel, aztán akkor meg mindegy
2013. máj. 4. 13:52
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
nem mivel se nő se skót nem vagyok
2013. máj. 4. 13:57
 3/9 anonim ***** válasza:

De igen, lenge aljú szoknyáimat csakis szélcsendes időben veszem fel ami mini. Amit elég nehéz kifogni itt a kisalföldön:D

Ha ilyen hosszú szoknyát veszel fel pl azt nem fújja fel ha nincs szélvihar:

[link]

de egy ilyet már igen:

[link]

Meg persze vannak feszülős szoknyák amitől meg egyáltalán nem kell félned,mert ha orkán van se fújja fel.

[link]

2013. máj. 4. 14:10
 4/9 anonim ***** válasza:
2%
Engem nem zavar. A lenge nyári ruháimat nyáron biza felfújja néha a szél...és akkor mi van? Mindenki látott már olyat, legfeljebb a fiúk gyönyörködhetnek egy izmos, kerek, tangás szolizott popsiba ;)
2013. máj. 4. 14:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Szélviharban nem járok szoknyában, de akkora szél ritkán van ami felemel egy rendes szoknyát. Kb minden nap szoknyában vagyok, télen-nyáron, de még sose fordult ilyesmi elő velem.
2013. máj. 5. 02:36
 6/9 Ágota Nóra ***** válasza:
Nem vagyok félős,így nem is félek tőle.
2013. máj. 5. 11:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Én mindig parázok tőle, főleg azóta, hogy a hévmegállóban álltam,épp bejött a hév,jött egy kis fuvallat,szoknya fel,és mindenki premier plánba nézhetett:D Jó gáz volt.
2013. máj. 5. 11:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Ezért nem hordom nyáron a bokáig érőt se nagyon,mindig fúj az a rohadt szél,pedig imádom a hosszú bő,fodros,csipkés szoknyákat.
2013. máj. 6. 21:32
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát,nem minden szabású szoknyából látszik ki a segged,de a hossza is számít. Ha tényleg tartasz tőle,akkor vegyél föl a szoknya alá egy rövidnadrágot,ami nem látszik ki a szoknya alól.
2013. máj. 31. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!