Ti szoktatok visszavinni ruhát az üzletekbe?
Nekem egyik ismerősöm mondta, hogy már évek óta nem költ csizmára, mert általában mindig tönkremegy 3 hónapon belül, és utána visszaviszi a Deicmannba, és minden további nélkül visszaadják a pénzt! Ilyen van, hogy a koszos, tönkrement, agyonhasznált cipőt visszaveszik? Mert láttam, hogy nézett ki a csizma, amit utoljára visszavitt...
Meg olyat is hallottam, hogy az H&M-ben sokan úgy vásárolnak, hogy egyszer vesznek valamit, hordják párszor, aztán kicserélik másra, és így tovább... Ezt nem érzik cikinek?
Én max. alkalmi ruhákkal csinálnám ezt, mert azokat úgy is csak egy alkalomra veszem, és többet valószínűleg nem hordanám....
Már megint te vagy?
Nem, még alkalmi ruhát se viszek vissza! Soha nem tettem!
Az "ismerősödnek" meg nagy mázlija van, ha a nem anyaghibás, gyári hibás, agyonhordott csizmáját visszaveszik!
Csak akkor kötelességük, ha a gyártó miatt ment tönkre olyan hamar a termék. És akkor is először kijavítást szoktak ajánlani, nem rögtön cserét és pénzvisszafizetést.
Mi az, hogy megint Te?
Nem tudom, kire gondolsz, de nekem ez az első kérdésem ezzel a témával kapcsolatban... -.-"
Minden, ami a kérdésemben van, igaz, tényleg az ismerősöm csinálja ezt. Én még soha nem vittem vissza semmit.
Csizmát vittem vissza egyszer a Tamarisba, mert defektes volt a cipzárja. Mikor mentem ért, csúnyán volt belevarrva, ráadásul kék cérnával a feketébe. Ki akarták cserélni, de utolsó darab volt, más meg nem tetszett onnan. Nagyon húzták a szájukat, mikor vissza kellett adni a pénzt. Ez a csizma egyáltalán nem volt használva.
Ha valami selejtes és otthon veszem észre, akkor persze hogy visszaviszem a blokkal. De ha jó a cucc, akkor nem.
Ez kb. olyan, amit az ismerősöd csinál, hogy veszek egy téli csizmát és mikor évszakváltás van, visszaviszem és kicseréltetem egy körömcipőre, aztán később azt egy szandálra, stb. Szerintem nem cserélnek vissza agyonhasználtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!