Lookbook? Ismeritek ezt a stílusoldalt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem tudom, ki ismeri, de van a www.lookbook.nu nevezetű weboldal, amelyen divatbloggerek töltik fel az általuk megálmodott outfiteket, szetteket. Ki ismeri? Szoktátok nézegetni , esetleg ötletet venni róla? Ki az, akinek leginkább szereted a stílusát?
Ja igen, és még egy kérdés. Ő Ekaterina Normalnaya, egy belorusz csaj, szerintetek szép? www.lookbook.nu/normalnaya
2013. máj. 3. 20:44
1/5 anonim válasza:
néha eszembejut hogy van, de amugy nem annyira szoktam látogatni.
érdekes, különleges arcszerkezete van :) szerintem szép.
2/5 anonim válasza:
nagyon szép lány, olyan mint egy cica. :) csak a szája túl vastag. de a szeme, és a haja tényleg nagyon-nagyon szép.
egyébként eddig nem ismertem ezt az oldalt.
3/5 A kérdező kommentje:
szerintem is szép!:)) És szeretnék kérni, kérdezni valamit. küldenék magamról egy képet annak, aki vállalja , hogy segít abban, mit kene valtoztatnom magamon,hogy szép legyek. aki vallalja,írjon!:)
2013. máj. 4. 14:16
5/5 anonim válasza:
Eddig nem ismertem, de kikerestem. Alapvetően kevés az, ami tetszik, de vannak jó ötletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!