8. osztályos bankettre ilyen (vagy hasonló) ruha? Képek lent.
2013. máj. 3. 13:53
1/11 anonim válasza:
szerintem ezek túl lazák
én valami csinosabbat, elegánsabbat választanék
bár attól is függ, hogy nálatok mit takar ez a bankett?!
2/11 anonim válasza:
Ezek közül a 3. a legjobb. A többi nem igazán bankettre való.
3/11 anonim válasza:
Nagyon szépek ezek a ruhák, vedd fel, amelyik tetszik. Én még esküvőre, üzleti bankettre is felveszem az ilyen stílust.
4/11 anonim válasza:
8. osztályos bankettre tökéletes, sőt, sokan ennél alulöltözöttebbek lesznek.. Ha középsuliban lennél végzős az más lenne. :)
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. máj. 3. 15:31
6/11 anonim válasza:
Középsuliba is simán elmenne banketten. Egyedül a szalagavatóra kell majd egy koktélruha vagy egy kisestélyi.
8/11 anonim válasza:
Nagyon szépek. Szerintem is felveheted, bár jobb lenne, ha hosszabb lenne.
9/11 anonim válasza:
Juj, ezek nagyon jók!! Nyugodtan felveheted:) Honnan vannak, ha megkérdezhetem? Én is nyolcadikos vagyok:)
10/11 anonim válasza:
Szerintem az 1. inkább idősebbeknek való, nem 8.-osnak. Amúgy nekem mindegyik tetszik :) szerintem nyugodtan válassz ezek közül bankettre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!