Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mást szerint is csúnyák a...

Mást szerint is csúnyák a Converse cipők?

Figyelt kérdés
Nem értem, hogy hogyan lehet több tízezret költeni egy sima dórkora. Én ilyet csak tesiórán használtam, eszembe se jutott volna felvenni az utcán.

2013. máj. 2. 11:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ezt a converse őrületet én sem értem. Szerintem sem utcára való.
2013. máj. 2. 14:44
 12/15 anonim ***** válasza:

Abban igazad van, hogy én sem költenék több tízezret egy tornacipőre. Vannak emberek, akiknek nem is áll jól.

Viszont szerintem egy sportosabb hetedikes-nyolcadikosnak nem áll rosszul, farmerral és egy egyszerű pólóval.

2013. máj. 2. 15:05
 13/15 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem nem csúnyák. Sima fekete és fehér rövidszárú converse nekem alapdarab.
2013. máj. 3. 12:33
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Jólvan Iostream, hülye vagy mint mindig. :D
2013. máj. 3. 13:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyon csúnyák. Én nemhogy utcára nem venném fel hanem még tesi órára sem, mert szétroncsolja az a kemény talp a lábamat. Éppen ezért veszek tesire edzőcipőt. :D
2013. máj. 23. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!